Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Urgo si Gabriela Szabo au organizat a treia editie a crosului jurnalistilor

Urgo si Gabriela Szabo au organizat a treia editie a crosului jurnalistilor

Pentru al treilea an consecutiv, Laboratoires URGO impreuna cu Gabriela Szabo si Federatia Romana de Atletism, au lansat jurnalistilor invitatia de a alerga „nu doar pentru stiri, ci si pentru ei insisi”, in cadrul crosului Grand Prix URGO, desfasurat astazi pe stadionul Iolanda Balas-Soter din Bucuresti.

Fosta campioana olimpica, Gabriela Szabo, a provocat ziaristii inscrisi la cea de-a treia editie a crosului URGO la o alergare impreuna. Actiunea, devenita deja o traditie pentru un grup de ziaristi tot mai mare de la an la an, isi propune sa promoveze in randul jurnalistilor, dar si al publicului larg, valoarea miscarii si a sportului.

Sunt foarte mandra ca am reusit in acesti trei ani, sa atragem tot mai multi colegi din presa la o alergare de dimineata, in cadrul crosului URGO.

Este modul ideal de a ne mentine in forma si de a trimite un mesaj de incurajare catre public, in general, si catre cei interesati de atletism, in special, pentru a practica sportul preferat.

Initiativa Laboratoires URGO este cu atat mai laudabila cu cat ne reaminteste ca, inainte de activitatile profesionale, trebuie sa acordam o importanta deosebita sanatatii si stilului nostru de viata”, a declarat Gabriela Szabo.

URGO sprijina in mod constant sportul si beneficiile pe care acestea le poate aduce in viata fiecaruia dintre noi. De altfel, si prin tehnologia integrata in produsele noastre, URGO vine in intampinarea nevoilor unui public tot mai activ, mereu in miscare, a declarat Thibaut Larrat Urgo Area Manager Europe.

Destinata reprezentantilor mass-media, crosul URGO incearca sa atraga atentia asupra beneficiilor pentru sanatate pe care le poate aduce practicarea constanta a unui sport, cat si asupra valorilor atletismului – un sport de traditie pentru romani.

Noutati de la URGO pentru basicile de la picioare si maini

Urgo a dezvoltat in colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pansamentele hidrocoloidale, care ofera solutii practice si eficiente in tratarea basicilor produse de incaltaminte. Cu Urgo ai doua solutii: pansamentele impotriva basicilor pentru oras si pentru cand faci sport.

Basica este o vezicula foarte subtire ce contine un lichid translucid. Se formeaza pe maini sau picioare, in urma frecarii repetate sau a presiunii pe o suprafata dura (pantof, unealta, manerul unei rachete de tenis). Mai intai apare iritarea, dupa aceea separarea dermei de epiderma, ca in cazul unei arsuri.

Este un mecanism de auto-aparare utilizat de piele pentru a proteja tesuturile de dedesubt. Daca frecarea continua, basica se sparge, iar pielea afectata se poate infecta. Basicile sunt foarte dureroase si au o durata de vindecare lunga.

Iti creeaza o senzatie neplacuta cand mergi si chiar mai pronuntata atunci cand practici un sport. Cu pansamentele Urgo impotriva basicilor poti pune capat acestor complicatii.

De ce sa alegeti pansamentele Urgo impotriva basicilor si nu altele obisnuite?

Pentru actiunea imediata de calmare

De indata ce este aplicat, pan-samentul restrictioneaza contactul intre fibrele nervului din derma si atmosfera si reduce astfel orice sensibilitate. Pansamentul asigura calmarea imediata a durerii actionand ca o a doua piele.

Pansamentele obisnuite nu au acest efect, astfel incat vor exista intotdeauna frecari intre pielea traumatizata si acestea. Pentru procesul eficient de vindecare Pansamentele Urgo permit formarea unui mediu umed, ce incurajeaza vindecarea mai mult decat mediile uscate (temperatura si conditiile de umiditate fiind ideale).

Pentru performanta adeziva superioara pansamentelor obisnuite

Adezivitatea este critica pentru orice zone care sunt expuse unei frecari puternice. Tehnologia hidrocoloidala a pansamentelor Urgo permite ramanerea acestora in pozitie pana la trei zile. Nu este necesar sa-l indepartezi, se va desprinde singur atunci cand basica se va vindeca.

Pentru ca actioneaza ca un aparator impotriva atacurilor din afara, invelisul dintr-un pansament Urgo este impermeabil la lichide, dar capabil sa respire. Acest lucru asigura o protectie eficienta a ranii impotriva atacurilor (provocate de apa sau bacterii) din afara, restrictionand in acelasi timp posibilitatea de inmuiere.

Tratament ultra-discret pentru basici

Cu pansamentele Urgo poti purta orice tip de pantof. Sunt perfect transparente si invizibile pe orice culoare a pielii. Create ergonomic, ele se potrivesc perfect pe forma zonelor pe care sunt aplicate si sunt deosebit de confortabile.

Comments

comments

Lasă un răspuns