Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Urmareste live animalele de la Zoo Bucuresti

Urmareste live animalele de la Zoo Bucuresti

Daca iti plac animalele, cu siguranta o sa-ti placa si sectiunea VIP Zoo de pe site-ul www.digitalzoo.kappa.ro. Aici poti vedea in timp real ce fac animalele de la Gradina Zoologica din Bucuresti. Cate una sau doua camere de filmat sunt instalate in „casa” animalelor-vedeta de la Zoo Bucuresti, astfel incat poti sa vezi tot ce se intampla cu ele: cum se joaca, cum se spala, cum sunt hranite si ingrijite. Astfel, poti sa-i vezi pe:

Proiectul Digital Zoo este un concept educational care urmareste sa aduca stiinta mai aproape de public prin intermediul Internetului.

Initiat de Gradina Zoologica Bucuresti, UPC Romania si Animal Planet, Digital Zoo se adreseaza in special copiilor si iubitorilor de animale si introduce un nou concept educational care imbina doua aspecte: componenta educationala specifica oricarei vizite la Zoo si accesul facil la informatie, specific Internetului.

Proiectul are si o componenta informationala consistenta, oferind date interesante, precum povestea fiecarui animal sau caracteristicile speciei din care provine. Nu lipsesc filmuletele amuzante si educative, de genul: „Siesta unui tigru”, „Leul – somnul de frumusete” sau „O joaca de ursi”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus