Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Vacanta

Vacanta

Iris (Kate Winslet) este indragostita de un barbat ce urmeaza sa se casatoreasca cu o alta femeie. La capatul celalalt al pamantului, Amanda (Cameron Diaz) descopera ca barbatul cu care traieste ii este infidel. Doua femei care nu s-au intalnit niciodata si traiesc la 6.000 de mile departare una de cealalta, se confrunta cu o problema similara. Ele se cunosc online pe site-ul unei agentii de inchirieri de case de vacanta si imediat hotarasc sa faca schimb de case.

Iris se muta in casa Amandei din L.A., in insorita California, in timp ce Amanda ajunge in inzapezita Anglie. La putin timp dupa ce ajung la destinatie, ambele femei au parte de ceea ce isi doreau sau se asteptau mai putin: o noua dragoste. Amanda este fermecata de fratele lui Iris, Graham (Jude Law), iar Iris se indragosteste imediat de compozitorul de muzica Miles (Jack Black).

  • Scenariul filmului a fost scris special pentru actorii din rolurile principale – Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet si Jack Black.
  • In 2006, Jude Law a lucrat la nu mai putin de trei filme, unul mai „ispititor” decat altul. Pe langa „Vacanta”, il vom vedea curand in „Breaking and entering”, in regia lui Anthony Minghella (cu care Jude Law a colaborat si la „Cold Mountain” si la „Talentatul domn Ripley”), alaturi de Juliette Binoche si Robin Right Penn. Iar in „All the King’s men” (premiera in Romania – martie 2007), Jude o are din nou ca partenera pe Kate Winslet. Restul distributiei cuprinde nume la fel de sonore: Anthony Hopkins, Sean Penn, James Gandolfini si Mark Ruffalo.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus