Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Vacanta lui Rachel

Vacanta lui Rachel

„Vacanta lui Rachel” este istoria captivanta si plina de umor a unei tinere aflate in cautarea aventurii. Lumea inconjuratoare are un ritm de viata mult prea lent pentru Rachel Walsh, la cei 27 de ani ai ei.

Petrecerile nu sunt niciodata suficient de multe. New York-ul pare locul perfect pentru o tanara care gusta viata in supradoze.

Dependenta ei de lume, distractie, senzatii atat de tari incat sunt gata s-o propulseze la Urgenta, ajunge insa sa o indeparteze de cei mai buni prieteni si nici incercarile iubitului ei de a o tempera nu pot opri aceasta goana nebuna dupa experiente extreme.

Curand, clanul Walsh hotaraste sa-si ia odrasla acasa pentru reeducare. Milioanele de ore de terapie in grup sunt innebunitoare pentru Rachel, dar, chiar in momentul in care e pe punctul sa clacheze, apare in viata ei un barbat.

Ramane sa afli daca ispitele acestei vieti nebune sunt intotdeauna daunatoare sau nu cumva, de la un punct incolo, pot avea un efect tamaduitor.

  • Aceeasi autoare, Marian Keyes, a scris si „Lucy Sullivan se marita”, un roman amuzant despre o tanara care viseaza sa se marite cu Fat-Frumos, dar nici macar nu are un iubit. Dupa ce insa o doamna ii prezice ca isi va pune pirostriile in mai putin de un an, lucrurile incep sa se precipite. De unde nu avea nici un pretendent, Lucy se trezeste cu patru! Il intalneste mai intai pe Gus, apoi pe Chuck, Daniel si Jude si nu mai stie catre care dintre ei sa-si indrepte atentia. Romanul a fost editat la noi de catre Polirom, in cadrul aceleiasi colectii Chic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus