Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Varsta de aur a femeii

Varsta de aur a femeii

Sinonim cu dezvoltarea si increderea de sine, anul 34 din viata unei femei pare sa fie varsta de aur a femeii.

Desi multe femei viseaza ca numarul anilor de pe contor sa se opreasca in casuta „20”, numai odata trecut pragul de 30 ele se simt cel mai bine in pielea lor, potrivit sondajului efectuat de o firma de produse cosmetice.

Studiul a dovedit ca in intervalul 30-34 de ani femeile se simt cel mai bine in pielea lor, sunt multumite de pielea lor, sunt mandre de sanii lor si nu au nici o reticenta sa se dezbrace in pielea goala. Circa 50% dintre femei in aceasta perioada nu au nici o reticenta in a purta costume de baie din doua piese pe plaja, spre deosebire de un procent de doar 27% dupa varsta de 40%.

Femeile au fost intrebate care sunt partile corpului de care sunt cel mai mandre, 30% au indicat sanii, 22%, picioarele si 19%, umerii. Cele mai putine au fost cele care si-au apreciat abdomenul 57% dintre ele afirmand ca este partea corpului care le da cele mai multe batai de cap.

Mai mult, sondajul a stabilit ca anul 34 este cel mai bun din viata unei femei. Acest lucru se explica prin faptul ca femeile se simt in varf de forma la 34 de ani. Statistica a stabilit ca un procent de peste 80% dintre acestea se alimenteaza sanatos si fac miscare regulat. Marea majoritate a femeilor la aceasta varsta sunt implicate in relatii amoroase stabile, sunt stabile financiar si la nivelul maxim al increderii in sine.

In cadrul studiului la care au participat 1230 femei, 40% au afirmat ca se privesc zilnic goale in oglinda, si ca fac cu placere asta, 25% o fac o data pe saptamana si 16%, niciodata.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus