Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > 4 celebritati care au avut totul si au pierdut…totul

4 celebritati care au avut totul si au pierdut…totul

Din cand in cand de la Hollywood dispare cate o vedeta. De ce si unde dar mai ales cine a reusit sa apara si sa dispara fara urme afla din articolul nostru.

Mischa Barton

Desi nu ne-a dat pe spate cu rolul din The Sixth Sense, a jucat incredibil de bine in The OC!

Showul a fost un succes extraordinar. Insa dupa sezonul 3, Mischa Barton a simtit ca este mult prea importanta pentru acest show si a decis sa-si schimbe traiectoria spre ceva mai maret.

Din nefericire, toate filmele in care a aparut dupa aceasta decizie au fost un esec. In plus, a fost si arestata pentru ca a condus fiind beata. Concluzia: Nu uita de unde vii, vei avea nevoie de adresa cand cariera ta o ia la vale.

Tara Reid

Actrita din American Pie nu a fost niciodata recunoscut pentru ca ar fi o fata buna.

Viata ei s-a rezumat la un moment dat la petreceri nebune si bautura peste masura. Nu ne-a fost foarte greu sa ne imaginam unde va ajunge cu acest comportament.

In plus, actrita a exagerat intr-un mod grotesc cu operatiile estetice.

Lindsay Lohan

Nici macar nu pot tine pasul cu viata acestei domnisoare. La doar 11 ani era vedeta la Hollywood.

Insa cariera ei a mers doar in jos dupa Freaky Friday si Mean Girls. Problemele ei au fost: alcoolul, condusul sub influenta alcoolului, lesbianismul si mai nou hotia.

Se poate sa ajunga mai jos de atat?

Taylor Momsen

Juca excelent in Gossip Girl insa a renuntat fara nicio urma de regret.

La cei 18 anisori, gothica Momsen vrea sa se concentreze doar pe cariera ei de cantareata. S-a transformat rapid dintr-o actrita draguta intr-o creatura ciudata si intunecata.

Interviurile ei sunt groaznice iar criticii de moda sunt de parere ca actrita/cantareata nu are nicio legatura cu lumea modei. Ne pare rau sa vedem ca o actrita cu atata potential renunta la actorie pentru…nimic.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus