Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > 5 vedete care au avut esecuri in cariera

5 vedete care au avut esecuri in cariera

Genialul Einstein, laureat al premiului Nobel pentru fizica, la patru ani inca nu vorbea, iar profesorii lui de la scoala primara din “handicapat mintal” nu-l scoteau.

Nici cativa aspiranti la statutul de superstar – azi mari vedete la Hollywood – n-au fost feriti de refuzuri umilitoare cand si-au inceput cariera, semn ca flerul agentilor de casting nu-i mereu la cote maxime.

Oprah, nepotrivita la tv

Celebra prezentatoare americana de televiziune si una dintre cele mai bogate femei din lume si-a inceput cariera cu stangul.

Cand a aplicat pentru un post de reporter, i s-a spus ca figura ei nu da bine pe micul ecran. Oprah a creat apoi o legenda in televiziune, datorita show-ului ce a daramat toate recordurile de audienta.

Charlie Chaplin – un ciudat

Producatorii care au evaluat cele dintai prestatii ale vedetei filmului mut au strambat din nas si-au fost de parere ca un personaj asa caraghios nu va fi pe placul publicului.

Istoria i-a contrazis fara drept de apel. Mai tarziu, cand Chaplin era deja celebru, din amuzament s-a inscris la un concurs de imitatori ai lui…Charlie Chaplin! Competitia a fost castigata de altcineva.

Fred Astaire, corigent la… dans

Fred Astaire, unul dintre cei mai mari actori si dansatori ai lumii a dat, la inceputul carierei, un test de abilitati. Pe fisa lui de evaluare scria: nu e in stare sa joace, canta un pic si abia poate sa danseze.

Denzel Washington, trimis la cratita

La primul sau casting, acest Fat-frumos de ciocolata, laureat cu Oscar, a fost refuzat nepoliticos, pe motiv ca nu are suficienta carisma si ca i-ar sta mai bine ca bucatar intr-un resturant.

Jerry Seinfeld, debut cu fluieraturi

Cand s-a urcat prima data pe o scena, n-a ras nimeni la glumele lui Jerry Seinfeld, ba chiar a fost si huiduit.

Asta nu l-a impiedicat pe acum faimosul comediant sa-si urmeze visul si sa adune milioane de fani, datorita serialului de televiziune ce-i poarta numele.

  • Citeste si: Trucurile Salmei Hayek pentru zile mai fericite

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus