Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > A inceput cautarea pentru un nou James Bond

A inceput cautarea pentru un nou James Bond

Zvonurile spun că favoritul pentru a prelua celebrul rol este actorul Tom Hardy, un bărbat model pentru alţi bărbaţi şi pe care femeile îl admiră în unanimitate. Pe scurt, este material de Bond!

Ultimul film din seria de filme James Bond, ”Skyfall” a reprezentat şi cel mai mare succes din istorie, avându-l în rol principal pe Daniel Craig. Deşi contractul lui Craig include încă 2 filme în care îl va interpreta pe faimosul spion, producătorii au început deja căutarea noului agent 007.

  • Rachel Weisz: "Iubesc sa fiu casatorita cu James Bond."

O sursă a declarat pentru Daily Star că Tom Hardy este primul pe lista favoriţilor şi că acesta ar fi încântat să interpreteze rolul, după cum a mărturisit chiar el într-un interviu acordat acum un an unui post de radio.
 ”Tom este chiar în fruntea listei. Acesta a fost abordat de producători şi şi-a exprimat entuziasmul de a face parte din proiect. Este un actor respectat, cu un palmares impresionant de filme şi cel mai important, este tipul de bărbat model pe care ceilalţi vor să îl imite iar femeile vor să fie cu el” a mărturisit sursa.

Noi l-am văzut pe Tom Hardy în filme precum ”Inception”, ”The Dark Knight Rises”, ”Warrior”, ”Lawless” ”This Means War” şi ”RocknRolla”şi îl vom vedea în 2014 şi în rolul lui Max din ”Mad Max: Fury Road”.

Următorul film al francizei este aşteptat abia în 2015, aşadar să ne bucurăm în continuare de Daniel Craig ca James Bond şi să vedem dacă ghicim cine va fi următorul super-agent.

Tu pe cine preferi în rolul lui James Bond?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus