Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > A murit actrita Natasha Richardson

A murit actrita Natasha Richardson

La doua zile dupa ce s-a aflat ca Natasha Richardson a suferit un accident de schi, familia actritei a anuntat incetarea ei din viata. Avea 45 de ani si a lasat in urma doi copii si o familie indurerata de actori: Liam Neeson este sotul ei din 1994, sora ei este Joely Richardson, actrita din serialul „Prietenie pe muchie de cutit” („Nip/ Tuck”), iar mama ei – Vanessa Redgrave, castigatoare a premiului Oscar.

Accidentul care i-a cauzat moartea s-a petrecut in 16 martie, la statiunea Mont Tremblant din Canada, unde actrita lua lectii de schi. La un moment dat a cazut, dar s-a ridicat imediat si parea ca nu este ranita: „Radea si glumea si n-a avut nevoie de ajutor ca sa se duca in camera ei”, a declarat un purtator de cuvant al statiunii. La aproximativ o ora dupa accident, Natasha Richardson a inceput sa acuze dureri de cap. „A fost chemata ambulanta si doamna Richardson a fost dusa la Spitalul Laurentien din Ste-Agathe si apoi la Sacre-Coeur”.

Anuntat despre starea sotiei lui, actorul Liam Neeson, care filma in Toronto pentru pelicula „Chloe”, s-a grabit sa ajunga la ea. A doua zi, actrita a fost mutata la Spitalul Lenox Hill din New York, pentru ca intreaga familie sa poata sa-i fie alaturi in ultimele clipe. Actrita intrase in coma cerebrala.

Natasha Richardson a devenit cunoscuta pentru rolurile din „Nell”, „Maid in manhattan”, „Gothic” si „The Parent Trap”. In 1998, a castigat un premiu Tony pentru Cea mai buna actrita intr-un muzical, cu rolul din piesa „Cabaret” de pe Broadway.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus