Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actori care detesta filmele in care au jucat

Actori care detesta filmele in care au jucat

 
George Clooney
spune despre filmul ”Batman şi Robin” că ”A fost un film dificil în care să poţi fi bun. Retrospectiv este uşor să spui: wow, a fost foarte prost iar eu am fost la fel.”

Kirsten Dunst şi Tobey Maguire, ca şi toţii fanii ”Spiderman” au fost dezamăgiţi de cum a ieşit ”Spiderman 3”, deşi filmul a avut acelaşi regizor şi la care a lucrat aceeaşi echipă.

Jessica Alba a mărturisit că cel mai slab punct al carierei sale a fost în timp ce filma pentru ”Fantastic 4: Rise of the silver surfer”, în timpul căruia regizorul i-a reproşat că plânsul ei nu este de destul de frumos.

Katherine Heigl  spune că filmul ”Knocked out” a fost sexist şi că rolurile feminine erau exagerate şi că i-a fost greu să iubească filmul acela.

Shia LaBoeuf s-a făcut remarcat în Filmul ”Transformers”, ceea ce nu l-a împiedicat însă pe actor să critice partea a doua a franşizei, spunând ”nu am fost mulţumit de ceea ce am făcut.”

Bruce Willis se ”laudă” cu mai multe filme care nu îi face onoare, dintre care majoritatea celor făcute după împlinirea vârstei de 60 de ani.

James Franco nu este deloc mândru de parodia medievală  ”Your Highness”,  în care a jucat alături de Natalie Portman.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus