Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actorul David Schwimmer a devenit tata

Actorul David Schwimmer a devenit tata

Actorul american David Schwimmer, unul dintre starurile serialului de televiziune „Prietenii tai/ Friends”, a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia sa, Zoe Buckman, a nascut o fetita.

Copilul, care a primit numele Cleo Buckman Schwimmer, s-a nascut la New York pe 8 mai.

David Schwimmer a postat pe Twitter o fotografie in care apare alaturi de sotia si de fiica lor, insotita de mesajul urmator: „Salutari tuturor. Va rog sa o primiti pe fiica mea, Cleo, in aceasta lume nebuna, dar minunata”.

David Schwimmer, in varsta de 44 de ani, si Zoe Buckman, in varsta de 25 de ani, au o relatie din anul 2007. Cei doi s-au casatorit in iunie 2010.

Zoe Buckman este fotograf si a lucrat pentru revista Marie Claire si pentru editia britanica a revistei GQ.

David Schwimmer, renumit pentru faptul ca isi protejeaza foarte bine viata privata, a avut in trecut cateva relatii cu o serie de celebritati de prim rang, precum cantaretele Natalie Imbruglia si Gina Lee, si a fost logodit cu actrita israeliana Mili Avital.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul „Prietenii tai”, este in prezent regizor si a realizat, printre altele, comedia „Fugi, grasane/ Run Fatboy Run” si lungmetrajul independent „Trust”. Actorul american va asigura din nou vocea personajului Melman the Giraffe in lungmetrajul de animatie „Madagascar 3”, care va fi lansat pe marile ecrane in 2012.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus