Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actorul Robin Williams a murit

Actorul Robin Williams a murit

Actorul american Robin Williams a decedat la domiciliul sau si, dupa primele indicii, si se pare ca actorul s-a sinucis. Serviciile de urgenta au fost chemate luni, la ora locala 11.55 a.m, dupa ce Robin Williams a fost descoperit decedat in locuinta sa.

Politia din Marin County, din statul american California, informeaza intr-un comunicat ca un "individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, in varsta de 63 de ani, rezident in Tiburon, in California" si ca o cauza probabila a decesului ar fi "sinuciderea prin asfixiere". Politia a anuntat deja initierea unei anchete "cu privire la cauzele si circumstantele decesului".

Acestea sunt datele seci ale politiei, in spatele carora este o intreaga poveste d eviata cu bune si rele, cu drame si ambitii, cu zambete, dragoste si multa dragoste pentru oameni.

Williams a fost vazut ultima data in viata de sotia sa, duminica seara, in jurul orei locale 10.00. Sotia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e franta. In numele familiei lui Robin, cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni".

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie si se lupta cu aceasta problema de ani buni. De asemenea, la inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Potrivit unui comunicat dat atunci publicitatii de actor, Robin Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta.

Actorul american Robin Williams nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, provocate si intretinute de depresia cronica de care suferea. Ani in sir Robin Williams a reusit sa tina boala si viciile asociate sub control, dar in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb" a recidivat in ceea ce priveste consumul de alcool.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori numai dupa un sezon.

Robin McLaurin Williams s-a nascut la Chicago, pe 21 iulie 1951. A crescut intr-o familie bogata, dar a fost educat, asa cum el spunea de o servitoare. A dezvoltat o veritabila pasiune pentru comedie pentru a-i face pe plac mamei sale si a debutat in acest domeniu imitandu-l pe actorul Jonathan Winters. A studiat stiintele politice la Claremont Men’s College si s-a inscris la College of Marin pentru a studia teatrul. A castigat o bursa pentru a studia la prestigiosul Institut Juilliard din New York, unde a petrecut trei ani, invatand arta dramatica de la profesori de renume, precum John Houseman.

Robin Williams s-a casatorit cu Susan Schneider, care este grafic designer, pe 23 octombrie 2011, la Meadowood Resort din Napa Valley. Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actorului, care are trei copii: Zachary, cu prima lui sotie, Valerie Velardi, si Zelda si Cody, cu cea de-a doua sotie, Marsha Garces, de care a divortat în 2008.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus