Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actorul Terrence Howard s-a casatorit in secret

Actorul Terrence Howard s-a casatorit in secret

Actorul Terrence Howard s-a casatorit in secret, in luna ianuarie 2010, cu iubita lui, Michelle Ghent-Howard. Nimeni nu a stiut despre ceremonia lor privata din Los Angeles pana acum, cand in timpul unui interviu pentru CNN, actorul din „Iron Man” a declarat ca este foarte fericit sa fie prezent la Festivalul de Film de la Cannes alaturi de sotia lui.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru UsMagazine ca actorul de 41 de ani este foarte indragostit si se simte norocos ca a gasit-o pe Michelle, care este „o fata cu picioarele pe pamant si il iubeste pentru ceea ce este cu adevarat”.

Terrence Howard a fost casatorit timp de 14 ani cu Lori McCommas, cu care are trei copii. El a fost prezent la Cannes 2010 pentru a promova filmul „Winnie”, in care joaca rolul lui Nelson Mandela. In plus, se pare ca Howard il va interpreta si pe celebrul muzician Marvin Gaye intr-un viitor film biografic, regizat de Cameron Crowe. Actorul a declarat ca nu a semnat nimic inca, dar ca discutiile au inceput atunci cand Will Smith a refuzat rolul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus