Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actrita Brittany Murphy a murit la 32 de ani

Actrita Brittany Murphy a murit la 32 de ani

In dimineata de 20 decembrie, actrita americana Brittany Murphy a fost gasita inconstienta in baie, de catre mama ei. Paramedicii ajunsi la fata locului nu au reusit sa o resusciteze si actrita a fost declarata moarta, doua ore mai tarziu, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles. Intrucat inca nu s-au efectuat teste toxicologice sau autopsie, cauza mortii nu este cunoscuta. Probabil va dura cateva saptamani pana cand toate cercetarile medicale vor fi finalizate.

Speculatii de tot felul au aparut deja in presa. Cum a putut face atac de cord la doar 32 de ani? E drept ca suferea de diabet de tipul 2, dar e putin probabil ca asta sa-i fi cauzat moartea. Totodata, au fost realimentate zvonurile de anorexie si consum de droguri cu care Brittany s-a tot confruntat pe parcursul carierei. La 17 ani, cand juca in „Clueless”, era o adolescenta plinuta, apoi a slabit mult, ajungand chiar sa fie prea slaba. Actrita a negat in repetate randuri aceste speculatii: „N-am incercat niciodata sa iau cocaina sau orice alt medicament ilegal”, declara ea in 2005.

Site-ul TMZ sustine ca in baie era multa voma si ca in casa s-au gasit numeroase retete, unele prescrise pentru Brittany, altele pentru mama si sotul ei, scenaristul britanic Simon Monjack. Conform presei americane, acesta s-ar fi opus efectuarii autopsiei sotiei lui, ceea ce ridica si mai multe semne de intrebare legate de cauza mortii.

Pe 3 decembrie, Brittany a fost prezenta la deschiderea unui magazin in Los Angeles, unde a declarat pentru Access Hollywood ca a fost „binecuvantata cu un sot foarte iubitor” si ca si-ar dori sa aiba un copil in 2010.

Ultimul ei film, „The Expendables” va avea premiera in vara lui 2010. Brittany Murphy a jucat in filme precum: „Clueless”, „Girl, Interrupted”, „Don’t say a word”, „8 Mile”, „Just married”, „Little black book” si „Happy Feet”. A avut o relatie cu Ashton Kutcher, dupa ce au jucat impreuna in filmul „Just married”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus