Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Actrita Shirley Temple a murit

Actrita Shirley Temple a murit

Puţini sunt cei care nu au auzit de Shirley Temple sau nu i-au urmărit filmele!  Actriţa şi-a început cariera încă de la vârsta de trei ani şi a jucat în numeroase filme primind primul premiu Oscar la vârsta de doar  sase ani, performanţă neegalată până în ziua de astăzi.

După ce şi-a încheiat activitatea cinematografică, Shirley s-a căsătorit şi a avut trei copii: o fată din prima căsătorie apoi o fată şi un băiat în cea de-a doua căsătorie, cu omul de afaceri Charles Black. Cei doi au avut o căsnicie armonioasă, are a durat din 1050 până la moartea lui Charles în 2005. Shirley s-a implicat şi în politică alăturându-se Partidului Republican şi a fost ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Ghana şi Cehoslovacia (pe atunci).

Vestea trecerii în nefiinţă a celebrei actriţe la vârsta de 85 de ani a fost făcută publică de familia acesteia . Temple a decedat în locuinţa sa din San Francisco, California, înconjurată de cei dragi, care au ţinut să îi aducă un ultim omagiu ”O salutăm pentru o viaţă plină de realizări ca actriţă, diplomat şi cel mai important ca mamă iubită, bunică şi apoi străbunică şi soţie adorată timp de 55 de ani a regretatului Charles Black Alden”.

Un cocktail-ul in cinstea lui Shirley Temple

Ingrediente: Grenadine (sirop roşu din cireşe sau rodii), suc de portocale, suc de lămâie, 1 cireaşă pentru cocktail-uri, gheaţă.
Cum se prepară: într-un pahar înalt se pune gheaţa,o lingură de Grenadine, 150 ml suc de lămâie, 50 ml suc de portocale, se amestecă şi se decorează cu o cireaşă.

Reţeta modernă de cocktail Shirley Temple este puţin schimbată şi cuprinde o lingură de Grenadine, 250 ml suc de lime sau lămâie sau apă tonică, o felie de portocală stoarsă şi o cireaşă de cocktail-uri, toate amestecate într-un pahar înalt cu gheaţă.
Să ciocnim un cocktail în cinstea actriţei şi să nu o uităm niciodată!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus