Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Alanis Morissette este insarcinata

Alanis Morissette este insarcinata

Alanis Morissette este insarcinata, ea urmand sa devina mama pentru prima oara. In cadrul unui material pentru revista americana, cantareata a trebuit sa dezvaluie 25 de lucruri pe care lumea nu le stie despre ea, iar propozitia „Sunt insarcinata!” a fost a 25-a pe lista.

Discreta ca de obicei, Alanis nu a dezvaluit mai multe despre acest subiect, lasand loc de speculatii legate de data nasterii si sexul copilului.

In mai 2010, Alanis Morissette s-a casatorit in secret cu rapperul Souleye – pe numele adevarat, Mario Treadway – intr-o ceremonie intima care a avut loc la resedinta lor din Los Angeles.

Cei doi au devenit un cuplu in octombrie 2009 si au surprins pe toata lumea cand s-au casatorit, deoarece au tinut secret faptul ca erau logoditi. La nunta au participat doar membrii ai familiilor si prieteni apropiati ai cuplului.

  • Alanis Morissette (36 ani) a devenit celebra in 1995 cand albumul ei, „Jagged Little Pill”, s-a vandut in 30 de milioane de exemplare, ramanand pana azi cel mai bine vandut album de debut al unei artiste solo.
  • Pana in prezent, Alanis Morissette a vandut in total 60 de milioane de albume in toata lumea si a castigat sapte premii Grammy.
  • De la 14 pana la 18 ani, a suferit de anorexie si bulimie nervoasa.
  • A fost iubita actorului Dave Coulier (interpretul lui Joey din serialul „Full House” / „Casa plina”) si a lui Ryan Reynolds, intre 2004-2007.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus