Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Alessandra Stoicescu vrea sa devina mama

Alessandra Stoicescu vrea sa devina mama

Ai trecut de la prezentarea „Observatorului” si realizarea emisiunii „7 zile” la producerea noii emisiuni de la Antena 3, „Puterea din umbra”. Cum te simti in postura de producator?

Raspunderile sunt diferite. La „7 zile” ma ocup in special de latura editoriala: scriu textele, le editez pe cele ale redactorilor si prezint. In cazul retrospectivei, producatorul este cel care se ocupa de montaj. Desigur, ca realizator port raspunderea pentru produsul finit, dar nu intru eu in montaj. Am vrut sa incerc si experienta de producator general al unui show cu o alta vedeta. Eu stiu acum unde e pusa fiecare virgula, am coordonat personal montajul fiecarei editii si am avut grija ca moderatorul si invitatul sa fie relaxati si dornici de taifas. De la primele editii, emisiunea „Puterea din umbra” s-a dovedit un succes. Ma bucur ca prezentatorul Radu Tudor are ocazia sa-si dovedeasca flerul de intervievator si sa obtina informatii in exclusivitate.

Ce iti trebuie ca sa fii un bun producator TV?

O idee buna, chef de munca, talent si sa-ti alegi o echipa buna in care sa ai incredere si care sa te respecte. Am invatat o gramada de lucruri de la producatorii cu care am montat emisiunile.

Sa ne imaginam ca esti intervievatul lui Radu Tudor. Ce fapte mai putin cunoscute ai fi dispusa sa dezvalui telespectatorilor?

Din pacate (sau din fericire!) nu am multe lucruri de spus despre servicii secrete si masonerie, asa ca nu as fi un interlocutor prea interesant.

Ai declarat ca sculptura este marea ta pasiune. Cand si ce ai sculptat ultima data?

Abia astept ca, la anul, sa am unde sa-mi pot amenaja o zona unde sa pot sculpta, sa-mi asez lada de lut si sa modelez. Marturisesc ca nu am facut asta de mult din lipsa de timp, dar si de spatiu.

Unul dintre planurile tale pe termen lung este sa iti deschizi un cabinet de psihoterapie. De ce? Simti ca este profitabil sau ca e urgenta nevoie de asa ceva pentru societatea de azi?

Pe mine ma ajuta comunicarea deschisa, nemediata cu oamenii. Cred ca pot sa fac ceva pentru oameni si ca psiholog imi place sa-i ascult si sa-i indrum sa se redescopere. Ar fi interesant sa faci un cabinet de psihoterapie pentru societatea romaneasca – desi terapia ar fi de lunga durata si ar trebui condusa de un om cu picioarele bine infipte in pamant si cu mult bun simt. Eu m-as limita la a face terapie cu indivizii. Nu cred ca as putea ajuta intreaga societate sa se descopere si sa se redefineasca.

In ce stadiu se afla povestea ta de dragoste cu dr. Valentin Calu? Te vezi in scurt timp spunand „Da!” in fata atarului?

Ne e bine! E suficient?

Pregatesti o vacanta relaxanta? Unde vei pleca?

Am fost deja in vacanta si a fost una lucrativa. Am lansat emisiunea si am mai avut cateva probleme personale de rezolvat. Imi doresc sa plec o saptamana sau 10 zile prin toamna undeva in Mehedinti, unde avem o mosie – la Izverna.

Esti destul de secretoasa cu viata ta personala? De ce? Simti ca amanuntele ti-ar putea afecta imaginea „serioasa” de om de stiri?

Nu. Cred doar ca e bine sa nu-ti transformi viata intima intr-o stire de senzatie. Cineva spunea, pe buna dreptate, ca daca vorbesti in public, cu amanunte, despre momentele bune din viata personala, va trebui sa vorbesti tot cu amanunte si despre cele rele sau mai putin bune. Nu-mi place asta. Vreau intimitate si asta nu inseamna ca ma ascund, ci, mai degraba, ca sint timida si discreta.

Descrie-te in cinci cuvinte.

Perseverenta, melancolica, blonda, inteligenta, incapatanata.

Ce anume consideri ca te-ar implini ca femeie?

Sunt implinita ca femeie! Un copil va fi insa darul lui Dumnezeu!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus