Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Alexandra Stoian: O noua provocare

Alexandra Stoian: O noua provocare

În urmă cu trei ani, Alexandra Stoian a ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, iar de la finele lunii martie, frumoasa prezentatoare s-a alăturat echipei Știrilor sportive.

fost Miss Boboc și a parti­cipat la câteva concursuri de frumusețe, dar nu s-a simțit atrasă de această lume. După facultate și-a căutat un loc de muncă, a ajuns la o televiziune din Iași, iar în scurt timp a intrat în echipa Știrilor Pro TV. Știrile sportive pe care le prezintă acum sunt o provocare și învață în fiecare zi de la colegi, pe care-i consideră extraordinari. Nu are o echipă preferată de fotbal, dar nu ar refuza o transmisiune live a unui meci Real Madrid-Barcelona. I-ar plăcea să le ia interviu Nadiei, pentru toate performanțele sportive, și Simonei Halep, pe care o admiră. Sporturile practicate în copilărie au disciplinat-o și i-au modelat trupul, este pofticioasă, dar gătește și „ciudățenii”, cum ar fi sushi sau mâncăruri cu influențe chinezești, thailandeze. Leoaică după zodie, Alexandra devine teribil de caldă și sentimentală când vine vorba despre frate și părinți și nu se satură să-ți povestească, fascinată, de peisajele din Africa de Sud și Maldive, locuri dragi de vacanță.

Stări „Parfumul îmi amintește de o stare din copilărie, este parfumul cu care mama se dădea în acele vremuri. Cu toate că nu mai este pe piață, l-am regăsit într-o vacanță și am cumpărat două sticluțe, să-l avem amândouă. Bijuteriile le-am primit de la familia mea , în diferite etape ale vieții, dar le port în fiecare zi și astfel îi am pe cei dragi aproape de suflet.”

Cărți de suflet „Cea cu copertă albă o am de la prietenul meu, pentru că ne facem gesturi frumoase și neașteptate și în timpul zilei, iar pe cealaltă o am de la tata, cred că îi era foarte dor de mine!”

Amintiri „Îmi plac călătoriile și din fiecare vacanță vin cu ceva care să-mi amintească de starea din zilele respective, de locurile pe care le-am vizitat, iar în jurnalul de călătorie notez toate stările frumoase. Ulterior, acestea mă ajută  să depășesc o stare de oboseală sau de încordare.”

Articol preluat din ediția de mai 2015 a revistei Femeia.

Autor: Mariana Fătulescu

Sursa foto: PR PRO TV

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus