Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Amanda Bynes a parasit centrul de tratament

Amanda Bynes a parasit centrul de tratament

Amanda Bynes a fost internată în luna iulie a acestui an ca urmare a unui accident pe care aceasta l-a provocat, după care a fugit de la faţa locului. Avocatul mamei sale este cel care a confirmat vestea că Amanda este tratată acum la domiciliu, în mijlocul familiei cu care nu era în termeni prea buni în ultima perioadă. ”Amanda şi întreaga sa familie vor să le mulţumească tuturor celor care i-au contactat cu gânduri bune şi urări pentru însănătoşirea Amandei. Aceasta şi-a terminat perioada de reabilitare şi se simte mai bine pe zi ce trece.

În plus, actriţa intenţionează să înceapă în curând cursurile la o facultate în domeniul designului vestimentar. ”După cum a mai spus şi înainte, ar vrea să creeze o linie vestimentară”.

Amanda Bynes a jignit mai multe vedete online, fără motiv. Prima dată şi-a declarat iubirea către cântăreţul Drake, după a scris că e urât, după care a revenit la sentimentele frumoase de dinainte. Următoarea ţintă a răutăţilor a fost Rihanna, pe care a jignit-o de mai multe ori, fără ca artista să o ia prea în serios.

Pe rând, apoi, i-a făcut urâţi pe Jenny McCarty, Courtney Love, Chrissy Teigen, Jason Biggs şi alţii. În cele mai multe cazuri şi-a cerut scuze. Dar ”cireaşa de pe tort” a fost tweet-ul în care i-a jignit chiar pe Barack Obama şi soţia sa, dar care a fost şters  mai tarziu.

Sperăm că Amanda a primit tot ajutorul de care avea nevoie ca să îşi pună ordine în viaţă şi sperăm să se menţină pe linia cea bună.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus