Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Amante celebre

Amante celebre

Cei mai cunoscuti. Cei mai barfiti. Cei mai indragostiti.
Camilla Parker Bowles a asteptat mai bine de 35 de ani pentru a-si vedea implinita dragostea. Adica o viata de om, in care ea si iubitul ei, Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, s-au iubit cu patima si aproape fara speranta.

Pana la urma, dragostea lor a invins strictele reguli ale Casei Regale Britanice, a invins oprobiul public si a trecut de toate obstacolele. In prezent, Printul Charles si Camilla Parker Bowles sunt casatoriti si isi pot in sfarsit consuma iubirea la lumina zilei.

Katharine Hepburn si Spencer Tracy

O femeie puternica si un irlandez incapatanat. Katharine Hepburn si Spencer Tracy au format un cuplu perfect pe marele ecran, dar si in viata particulara. Indragostita fara leac de Tracy timp de 27 de ani, Katharine a suportat fara sa cracneasca consecintele relatiei cu un barbat insurat, tata a doi copii si catolic practicant.

A acceptat cu fruntea sus rolul de amanta oficiala, daruindu-se fara rezerve iubitului ei, care, chiar daca nu a oficializat niciodata aceasta relatie, a iubit-o la randul lui pana in ultima clipa a vietii lui.

Edith Piaf si Marcel Cerdan


Edith Piaf
a avut o viata pe atat de zbuciumata pe cat de mare i-a fost talentul. Singura perioada cu adevarat fericita din viata ei a fost cea in care a fost iubita „bombardierului marocan”, Marcel Cerdan, boxer celebru al anilor ’40.

Edith Piaf l-a cunoscut pe Marcel in timpul unuia dintre multele ei turnee si s-a indragostit iremediabil. Familia boxerului, sotia si cei trei copii, era departe, in Casablanca, iar cei doi traiau cea mai discutata dragoste a Frantei din perioada aceea. In 1949, Marcel Cerdan a murit intr-un accident de avion, in timp ce se indrepta spre iubita lui Edith. In urma tragediei, cantareata si-a gasit „alinarea” in morfina si alcool.

ARTICOL PRELUAT DIN REVISTA


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus