Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Anastacia a suferit o dubla masectomie

Anastacia a suferit o dubla masectomie

Anastacia a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară la începutul acestui an şi a fost nevoită să recurgă la o dublă masectomie pentru a câştiga lupta cu boala. Ea a mai luptat cu cancerul la sân şi în 2003, când a fost diagnosticată pentru prima dată.

Din fericire operaţia a decurs fără complicaţii iar artista se simte mai bine acum, deşi încă nu îşi poate relua activităţile profesionale. Anastacia este încă în perioada de recuperare dar în cel mai scurt timp posibil îşi va relua turneul anulat. ”A fost o călătorie intensă  dar acum mă simt grozav şi sunt pregătită să încep un nou capitol al vieţii mele” a declarat cântăreaţa.

Încă din 2003, când a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân, Anastacia a devenit activă în campaniile de conştientizare. ”Diagnosticul timpuriu mi-a salvat viaţa de 2 ori. O să continui să lupt şi să îmi împrumut vocea în ce fel pot” a mărturisit artista.

Anastacia se alătură altor vedete curajoase care au recurs la dublă masectomie pentru a combate cancerul la sân precum Christina Applegate, Sharon Osbourne şi cel mai recent caz, cel al Angelinei Jolie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus