Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Andreea Mantea: Diminetile ma gasesc mereu zambind

Andreea Mantea: Diminetile ma gasesc mereu zambind

Andreea Mantea este un amestec de timiditate și independență, o femeie cu știința imaginii, care e conștientă întotdeauna de ceea ce vrea. A fost model, a început prin a fi o fată de la pagina 5 și a ajuns să pozeze în cunoscuta revistă pentru adulți a lui Hugh Hefner.

Notorietatea și-a căpătat-o în televiziune de la rolul „vecinei“ din emisiunea bine-cunoscuților Răzvan și Dani, iar apoi a moderat Wow Biz alături de Mădălin Ionescu. Și-a construit visurile, a trăit povești de iubire mediatizate, cea mai recentă fiind cu Ștefan Stan. S-a reinventat! Acum, Andreea Mantea este „Burlăcița“ din reality-show-ul difuzat în fiecare joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Este un avantaj să fii burlăciță?

Pentru orice burlac și burlăciță există avantaje și dezavantaje. Nu știu să spun exact care ar fi avantajele, având în vedere că eu cred că viața trebuie împărțită în doi, sau chiar mai mulți dacă pun la socoteală și copiii.

Care consideri că sunt atuurile tale ca femeie?

Contează foarte mult atitudinea, nu fizicul. Nu este important să arăți foarte bine, ca să te impui sau să fii luat în seamă, ci să ai atitudinea potrivită.

Dar ca prezentator/moderator al unui show?

Naturalețea, sinceritatea și dorința de a face lucrurile cât mai pe placul telespectatorilor.

Ai secrete?

Nu cred că am secrete, e mult spus, poate doar gânduri nerostite. Orice om are câteva lucruri pe care nu le-ar striga în gura mare. Slăbiciuni? Am anumite slăbiciuni, de la mâncare la pantofi. Sunt mici, dar… nu pot rezista dulciurilor, spre exemplu.

În adolescenţă, ți-ai fi dorit să semeni cu cineva?

Nu, eram o fire mai rebelă și voiam să fiu unică.

Există într-adevăr avantaje, după un scandal de presă, pentru un om de televiziune?

Avantajul ar fi că mai citeşte lumea despre tine, află că eşti prezent, dar, cu siguranţă, toate scandalurile au mai multe dezavantaje decât avantaje. Nu cred în zicala „Bad publicity is good publicity“, pentru că orice scandal lasă pete.

Există lucruri mărunte care te fac fericită? Care anume?

Sunt înnebunită după natură şi tot ce înseamnă mediul înconjurător. Ador să privesc florile, copacii, toate minunăţiile pe care le-a creat Dumnezeu. Oamenii pe care îi văd zâmbind pe stradă sau care se îmbrăţişează mă fac să zâmbesc. Lucrurile mici, naturale, firești chiar mă fac fericită.

Cam cum arată diminețile tale?

Întotdeauna cu aromă de cafea. Nu există dimineaţă fără cafea. De asemenea, dimineţile mă găsesc zâmbind, încrezătoare şi dornică să fac lucrurile şi gândurile pe care mi le-am propus în ziua respectivă.

Sinceritatea te ajută?

Întotdeauna! Doar cu sinceritate faci lucruri în viaţă, doar cu ea poţi răzbate.

Să vorbim despre iubire. Crezi că ai întâlnit adevărata dragoste?

Este mult prea devreme să spun asta acum, dar eu sper că da.

Potrivit Andreei, cum ar trebui să fie bărbatul perfect?

Să nu mintă, să mă iubească, să mă respecte şi să mă facă să râd.

Ce principii nu încalci niciodată?

Nu-mi place să mint, nu vreau să mint sau să fiu pusă să fac asta. Nu-mi plac falsitatea şi lucrurile de genul ăsta, care nu mă reprezintă. Nu-mi place să fiu pusă în situaţii penibile, umilitoare, care nu sunt demne de oricine, la urma urmei.

Cât timp îți iau îngrijirea personală, sportul și shoppingul?

Am foarte multe mici trucuri pe care îmi place să le folosesc pentru ten, corp sau păr. Îmi place să am grijă de mine, dar, repet, sunt mici trucuri, după cum le numesc eu, pentru că durează puţin. O dată la câtva timp, îmi fac o mască pentru ten care, să zicem, durează… zece minute prepararea şi încă pe-atât aplicarea. Legat de sport, sunt conştientă că este necesar să fac mişcare şi chiar încerc să fac, nu câtă aş vrea, dar mă străduiesc. În ce priveşte shoppingul, nu pot să spun că îmi stabilesc o zi specială în care să fac asta. De cele mai multe ori, se întâmplă să merg pe stradă, să văd ceva care îmi place în vitrina unui magazin şi să cumpăr. Shoppingul nu este atât de important pentru mine.

Cum e Andreea Mantea cea reală?

Cea pe care am lăsat-o să se vadă la „Burlăciţa“. În nicio emisiune nu am fost atât de expusă din punctul de vedere al vieţii personale şi, da, la „Burlăciţa“ chiar se vede destul de mult din Andreea Mantea.

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.32/14.08.2014

Autor: Ivana Iancu

Sursa foto: Kanal D (Mihai Stetcu)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus