Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Andreea Marin si Banica Jr. divorteaza

Andreea Marin si Banica Jr. divorteaza

Dupa sapte ani de casnicie, Andreea Marin Banica si Stefan Banica Jr. au decis sa se desparta.

Informatia a fost publicata, mai intai, pe contul de Facebook al vedetei Andreea Marin Banica.

"Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa sapte ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru", a mentionat Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

"Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat şi pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela", mai afirma Andreea Marin.

"Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica".

Aceeasi informatie a fost publicata, joi, 11.01, la ora 21:00 pe contul de Facebook a lui Stefan Banica Jr.

Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2006 si au impreuna o fetita, Ana Violeta, nascuta pe 15 decembrie 2007.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus