Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie a avut o relatie cu Mick Jagger?

Angelina Jolie a avut o relatie cu Mick Jagger?

video_youtube

O carte biografica despre Angelina Jolie, care se va lansa in curand, dezvaluie aventura pe care actrita ar fi avut-o cu rockerul Mick Jagger, pe vremea cand amandoi erau casatoriti. Conform tabloidului britanic The Sun, in cartea „Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story”, autoarea Jenny Paul vorbeste despre o relatie amoroasa intre actrita si solistul trupei The Rolling Stones, relatie care a inceput in 1997, atunci cand ea a aparut in videoclipul piesei „Anybody Seen My Baby”.

In acea perioada, cantaretul era casatorit cu modelul Jerry Hall, iar Angelina cu actorul Johnny Lee Miller. Jenny Paul sustine ca isi bazeaza cartea pe sase ani de cercetari, una dintre principalele ei surse fiind Texas Terri, fostul iubit al lui Marcheline Bertrand, mama Angelinei.

In aceeasi carte, se afirma ca Angelina Jolie a reluat legatura cu Mick Jagger in 2001, in perioada in care el forma un cuplu cu creatoarea de moda L’Wren Scott, actuala lui iubita.

  • Angelina Jolie a avut o relatie si cu actorul Colin Farrell, in 2004, dar s-a despartit de el din cauza problemei lui cu alcoolul. Atunci cand l-a cunoscut pe actualul ei partener, Brad Pitt, ea se intalnea si cu actorul Ralph Fiennes.

Comments

comments

Lasă un răspuns