Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie ar putea fi noua Cleopatra

Angelina Jolie ar putea fi noua Cleopatra

Se pare ca Angelina Jolie evalueaza posibilitatea de a accepta rolul Cleopatrei intr-un nou proiect cinematografic. Filmul se va baza pe biografia autoarei Stacy Schiff, „Cleopatra: A Life”, care va aparea in curand pe piata din SUA. Drepturile de autor asupra cartii au fost deja vandute producatorului Scott Rudin, iar reprezentantii lui au declarat ca proiectul este in dezvoltare, el fiind gandit pentru si impreuna cu Angelina Jolie.

Chiar si autoarea cartii, Stacy Schiff, e de parere ca actrita de 35 de ani este cea mai potrivita pentru a o interpreta pe celebra regina egipteana, desi nu se cunosc prea multe detalii despre felul in care aceasta arata. Pana acum, actrita care a ramas in mintea publicului ca reprezentarea perfecta a Cleopatrei este Elizabeth Taylor. In 1963, ea a jucat rolul reginei de pe Nil in filmul „Cleopatra”, care a ramas in istorie ca una dintre cele mai scumpe si mai reusite productii realizate vreodata. In acel film, Liz Taylor a purtat nu mai putin de 65 de rochii, printre care una creata din aur de 24 de carate.

Pentru Angelina Jolie, acesta nu ar fi primul film cu substrat istoric in care apare, ea jucand alaturi de Colin Farrell in „Alexandru”, din 2004. Atunci a interpretat rolul Olimpiei, mama regelui Macedoniei, Alexandru cel Mare, unul dintre cei mai reputati lideri militari din istorie.

Insa Angelina Jolie nu este singura care o va juca pe Cleopatra. Catherine Zeta-Jones e in discutii pentru a aparea intr-un musical 3D in rolul aceleiasi regine, alaturi de Hugh Jackman, care il va interpreta pe Marc Antoniu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus