Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita de la Hollywood

Angelina Jolie, cea mai bine platita actrita de la Hollywood

Diferenta dintre veniturile celui mai bine platit actor de la Hollywood, Robert Downey Jr. si cea mai bine platită actrita, Angelina Jolie este impresionanta!

Conform revistei Forbes, Angelina Jolie este ea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de aproximativ 33 milioane $ in ultimul an, cu aproximativ 50 de milioane mai putin decat cel mai bine platit actor. O dovada ca discriminarea dintre sexe functioneaza chiar si la Hollywood.

Desi proiectele din ultima vreme, in care a fost angrenata Angelina Jolie au avut alte scopuri decat cele pana acum, actrita este extrem de activa profesional. Urmatorul rol in care o vom vedea pe Jolie este acela al unei regine diabolice in filmul ”Maleficient”.

Angelina Jolie si-a reconsiderat prioritatile din viata personala si profesionala, dedicandu-se in mare parte actiunilor umanitare pentru a atrage atentia lumii asupra a numeroase suferinte pe care le indura femeile din intreaga lume.

Filmul sau de debut regizoral, ”In the Land of Blood and Honey”, spune povestea imposibila de dragoste dintre un barbat sarb si o musulmanca bosniaca.

Pe următorul loc in clasamentul realizat de Forbes, in topul celor mai bine platite actrite este pozitionata Jennifer Lawrence, care la varsta de doar 22 de ani a acumulat in ultimul an venituri de aproximativ 26 de milioane $. Kristen Stewart, care anul trecut era cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu 33 de milioane $, anul acesta a coborat pe poziţia a treia, cu 22 milioane $. Urmeaza pe locul 4 Jennifer Lawrence cu 20 de milioane $ si Emma Stone, pe pozitia a cincea, cu 16 milioane $.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus