Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie – din nou insarcinata?

Angelina Jolie – din nou insarcinata?

Zvonurile despre cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt nu mai contenesc. Dupa ce s-a tot scris ca relatia lor e pe terminate, ca Brad s-a impacat cu fosta nevasta, Jennifer Aniston, ca Angelina s-a mutat etc., etc., acum se scrie, din contra, ca actrita ar fi insarcinata!

Ar fi cel de-al patrulea fiu natural pentru cuplul Brangelina, si cel de-al saptelea, daca ii numaram si pe cei trei copii adoptati.

Conform unor surse de pe platourile de filmare de la „The Tourist” – filmul la care Angelina Jolie lucreaza alaturi de Johnny Depp – actrita a avut stari de greata intr-o dimineata si era foarte palida. In plus, sursele sunt sigure ca burtica ei a crescut si, dupa dimensiunea ei, au tras concluzia ca Angelina este gravida in trei luni.

O sursa citata de Heatworld.com sustine ca acest subiect este pe buzele tuturor celor de pe platou: „Nimanui nu-i vine sa creada ca este insarcinata din nou, dar semnele sunt imposibil de ignorat. Este palida si pare slabita. Echipa incearca sa ii gaseasca mereu un scaun pe care sa se aseze intre scene, dupa o zi de filmat.”

Reprezentantii Angelinei Jolie au negat zonurile despre sarcina, spusele lor fiind sustinute de cele ale unor prieteni apropiati ai actritei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus