Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie l-a surprins pe Brad Pitt cu un cadou fabulos!

Angelina Jolie l-a surprins pe Brad Pitt cu un cadou fabulos!

Seducătoarea Angelina Jolie i-a făcut un cadou fabulos lui Brad Pitt, un ceas elveţian, în stil vintage, care costă în jur de 3 milioane de dolari.

Piesa de mare valoare este un model din anul 1952 şi este placată cu platină. Pentru a personaliza cadoul, Angelina a cerut bijutierilor ca pe spatele ceasului să fie gravată inscripţia: "Pentru Roly de la Nessa", acestea fiind numele celor două personaje pe care Angelina şi Brad le interpretează în noua peliculă "By The Sea", care se filmează acum în Malta.

Regizorul este însăşi Angelina Jolie, iar scenariul fost scris tot de aceasta. Filmul se va lansa anul viitor şi va aduce în atenţia cinefililor o poveste de dragoste cu final dramatic despre o dansatoare şi un scriitor american, Roland şi Vanessa, proaspăt stabiliţi într-un frumos oraşel cu ieşire la mare.

Filmul "By The Sea" nu este prima producţie cinematografică în care Angelina interpretează un rol principal alături de Brad Pitt. Actriţa a mai jucat alături de soţul ei în pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Potrivit ziarului Daily Mail, averea celor doi a ajuns la circa 400 de milioane de dolari. Se pare ca averea lui Brad Pitt ar fi mai mare, fiind estimată la 250 de milioane de dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus