Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie o va interpreta pe Elizabeth Taylor

Angelina Jolie o va interpreta pe Elizabeth Taylor

Zvonuri referitoare la un film despre viata actritei Elizabeth Taylor au inceput sa apara in iulie 2010. S-a scris atunci ca Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones „se bat” pentru rolul principal, iar Russell Crowe, Clive Owen si Colin Farrell sunt favoriti pentru a obtine rolul lui Richard Burton. Filmul, bazat pe cartea „Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton, and the Marriage of the Century”, scrisa de Sam Kashner si Nancy Schoenberger, urma sa fie regizat de Mike Nichols.

Totusi, la sfarsitul lunii iulie, Elizabeth Taylor a negat realizarea unui film despre viata ei. „Nimeni nu o va juca pe Elizabeth Taylor, decat Elizabeth Taylor insasi. Cel putin atata timp cat voi trai eu”, a postat actrita in varsta de 78 de ani pe pagina ei de Twitter.

Acum insa, zvonurile sunt realimentate. Conform Express.co.uk, o sursa apropiata regizorului Mike Nichols a declarat ca Angelina Jolie a fost confirmata pentru a o interpreta pe Elizabeth Taylor. Actrita de 35 de ani a declarat ca este onorata sa joace acest rol, deoarece este fascinata de misterul care intotdeauna a inconjurat-o pe Liz Taylor.

Legendara actrita, celebra pentru filme precum „Cleopatra”, „Pisica pe acoperisul fierbinte” si „BUterfield 8”, nu a facut inca nicio declaratie pentru a clarifica situatia.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus