Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie, Oscar pentru activitatile umanitare

Angelina Jolie, Oscar pentru activitatile umanitare

Sezonul Oscarurilor a început cu ceremonia de acordare a trofeelor de onoare într-o festivitate restransa, netelevizată, în faţa unei audienţe de elită. Ceremonia de acordare a premiilor Oscar onorifice, Governorns Awards, va avea loc în acest weekend şi va onora nume precum Angelina Jolie, Steve Martin, Angela Lansbury şi designerul italian Piero Tosi.

Vestea că va primi premiul Jean Hersholt Humanitarian Award a luat-o prin surprindere pe Angelina Jolie, dar cu mare bucurie. Acest Oscar onorific a mai fost acordat anul trecut mogulului media Oprah Winfrey şi în trecut lui Elizabeth Taylor, Quincy Jones, Jerry Lewis and Paul Newman.

Să primesc premiul Hersholt îmi confirmă că sunt pe drumul cel bun dar îmi aminteşte şi că mai am multe de făcut” a declarat Angelina Jolie într-un comunicat trimis din Australia, acolo unde regizează filmul ”Unbroken”.

Angelina Jolie împleteşte cu succes cariera de actriţă/regizor cu actele de caritate şi se implică în tot felul de proiecte umanitare , cărora le împrumută prestanţa numelui său.

Este o onoare şi oplăcere să lucrez în numele copiilor orfani şi pentru victimele violului. Nu contează cât de mult am de lucru, cât de plină este viaţa mea, sunt conştientă în permanenţă că provocările cu care mă confrunt eu nu se compară cu ceea ce rîiesc aceşti oameni în fiecare zi.

Actriţa este activă în Iniţiativa de Prevenire a Violenţelor Sexuale şi este comisar special al Comisiei pentru refugiaţi a Naţiunilor Unite.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus