Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie şi Brad Pitt produc cel mai bun vin din lume

Angelina Jolie şi Brad Pitt produc cel mai bun vin din lume

Angelina Jolie şi Brad Pitt au cel mai bun vin rosé din lume, titlu oferit de Wine Spectator vinului produs pe domeniul viticol din Franţa al cuplului, Côtes de Provence Rosé Miraval. O sticlă din aceast cel mai bun vin din lume costă 28 de dolari şi primele 6000 de sticle scoase la vânzare în această primăvară s-au vândut în doar 5 ore!

Un butoi de vin rosé Côtes de Provence Rosé Miraval (aproximativ 300 de sticle) semnat  de cei 2 actori s-a vândut la o licitaţie caritabilă din Franţa pentru suma de 13.000 de dolari, relatează publicaţia Wine Spectator.

Cum a început povestea de dragoste dintre cuplul Jolie-Pitt şi vin? Cele 2 vedete americane obişnuiau să îşi petreacă vacanţele în Franţa la Castelul Miraval din Provence pe care mai apoi l-au achiziţionat pentru suma de 60 de milioane de dolari. Aceştia au făut echipă apoi cu un producător local de vinuri organice şi au început să exploateze domeniul vinicol care aparţinea castelului.

Vinul rosé produs pe proprietate înainte ca aceasta să fie achiziţionată de cuplul Jolie-Pitt se numea Pink Floyd ,deoarece trupa a înregistrat la castel o parte din albumul ”The Wall”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus