Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in Franta

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit in Franta

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei (Chateau Miraval), în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni foarte apropiaţi ai cuplului.

Angelina Jolie a fost condusă la altar de Maddox şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau în urma miresei petale de trandafir. Shiloh şi Knox au fost purtătorii de verighete, a precizat purtătorul de cuvânt al cuplului, care a şi confirmat evenimentul.

Cuplul a obţinut autorizaţia de căsătorie de la un judecător din statul american California, care a călătorit apoi în Franţa pentru a oficia ceremonia de nuntă.

"Vrem să aşteptăm puţin, pentru a găsi cel mai potrivit moment pentru copii, pentru calendarul nostru profesional, pentru a simţi amândoi că momentul este bine ales. Vorbim despre nuntă ocazional, iar copiii discută despre acest lucru cu noi", a spus Angelina într-un interviu citat de dailymail.co.uk.

"Copiii vor fi organizatorii nunţii. Avem personalităţi diferite în familie. Cu toţii au nişte opinii foarte puternice. Va fi distractiv. Acesta este cel mai important aspect. Atunci când ne vom căsători, aceea va fi o zi mare pentru familia noastră", mai spunea Angelina Jolie în interviul respectiv.

2014 este un an excepţional pentru celebrul cuplu hollywoodian, întrucât Brad Pitt filmează un nou lungmetraj realizat cu un buget impresionant, drama despre Al Doilea Război Mondial intitulată "Fury", iar Angelina Jolie filmează cel de-al treilea proiect regizoral al ei, intitulat "Unbroken". În plus, Angelina Jolie şi Brad Pitt filmează în prezent drama cu accente romantice "By The Sea", în Malta. Acest film reprezintă primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, după pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005.

Deşi programele lor profesionale destul de încărcate îi ţin adeseori departe unul de celălalt, Angelina Jolie a dezvăluit că ea şi Brad Pitt îşi trimit cu regularitate scrisori de dragoste.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Cei doi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 – 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 – 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 – 2003).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus