Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Angelina Jolie si Brad Pitt se muta definitiv in sudul Frantei

Angelina Jolie si Brad Pitt se muta definitiv in sudul Frantei


Angelina Jolie
si Brad Pitt au decis sa paraseasca Hollywood-ul si sa se mute definitiv in sudul Frantei, impreuna cu parintii actorului, care vor ajuta la cresterea celor sase copii ai cuplului. Actorii americani sunt proprietarii domeniului Chateau Miraval din Brignoles, un castel medieval aflat in regiunea Provence din sudul Frantei. Cuplul a cumparat castelul in valoare de 41,8 milioane de euro la inceputul anului 2008. Domeniul include un sant de fortificatii, o vie, o livada de maslini, un lac si padure.

Parintii lui Brad Pitt, care locuiesc in orasul Springfield din statul american Missouri, se vor muta si ei in castel, pentru a ajuta la cresterea copiilor. Potrivit tabloidului The Sun, Brad Pitt a vizitat recent domeniul pentru a supraveghea renovarea castelului. „Intreaga familie se va muta imediat ce renovarile vor fi finalizate. In acest moment, ei au sase bone, cate una pentru fiecare copil, dar vor sa renunte la ele si sa se bazeze pe ajutorul oferit de Bill si Jane”, a declarat o sursa.

O alta sursa a adaugat: „Nu mai vor sa-i oblige (pe copii- n.r.) sa calatoreasca tot timpul. Brad e un tip conservator si vrea ca ei sa prinda radacini, sa aiba prieteni si sa mearga cu totii la aceeasi scoala. Amandoi au decis ca de acum inainte sa joace doar in filmele care le permit sa asigure vocile unor personaje, iar aceste voci le vor inregistra intr-un studio din apropierea castelului. Se vor retrage de la Hollywood pentru o vreme”.

Johnny Depp si Vanessa Paradis, prieteni ai cuplului Jolie-Pitt, locuiesc impreuna cu cei doi copii ai lor intr-o alta resedinta din sudul Frantei, aflata la o distanta de doar 40 de minute cu automobilul. Depp, alaturi de care Angelina Jolie a jucat in filmul „Turistul/ The Tourist„, a fost cel care le-a sugerat ideea unei vieti simple in Franta. „Johnny le-a spus ca daca isi doresc o viata normala, trebuie sa plece din Los Angeles. Cu totii au realizat ca a sosit momentul ca se concentreze asupra cresterii copiilor”, a adaugat aceeasi sursa.

  • Angelina Jolie si Brad Pitt s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. and Mrs. Smith„. Ei au impreuna sase copii – trei adoptati (Maddox, Zahara si Pax) si trei biologici (Shiloh si gemenii Knox si Vivienne).

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus