Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Animalute (de) vedeta

Animalute (de) vedeta

 

Vedetele sunt înconjurate de o grămadă de lume, dar şi de câte un animăluţ de companie care să le ţină de urât şi să le iubească necondiţionat. Şi, indiferent dacă-i vorba despre vreun concert în celălat capăt al lumii, o sesiune de cumpărături sau pur şi simplu de platourile de filmare, nici prin cap nu le trece să se despartă de prietenii lor necuvântători!

Tinkerbell

(stăpână: Paris Hilton)

După ce a supravieţuit în 2004 unei răpiri din reşedinţa Hilton, căţeluşa din rasa chihuahua Tinkerbell a acaparat bliţurile fotografilor, suficient de generoase până atunci cu mai bogata sa stăpână. Tinkerbell are numai haine de firmă croite special pentru ea, călătoreşte în genţi de lux de mii de euro, are zgardă cu diamante şi participă la evenimente mondene. O interpretare modernă a vieţii de câine, nu-i aşa?

Bubbles

(stăpân: Michael Jackson)

După ce a fost adoptat de regele muzicii pop în 1985, cimpanzeul Bubbles (dreapta) a devenit o prezenţă constantă în stafful vedetei. Putea fi văzut în culisele concertelor susţinute de Michael şi în studiourile de înregistrări. L-a însoţit chiar într-un turneu în Japonia, unde a făcut senzaţie cu mişcările de dans à la Michael Jackson. A devenit chiar şi personaj într-un joc video unde apărea şi stăpânul său. După ce a devenit prea agresiv pentru viaţa domestică, Bubbles a ajuns într-un centru de animale din Florida.

Max

(stăpân: George Clooney)

E greu de crezut că un porc poate deveni companionul preferat al chipeşului George Clooney, dar este adevărat. Timp de 19 ani, porcul Max a fost luat în plimbările cu avionul privat al lui John Travolta, a fost văzut lenevind în curtea superbei case de pe malul lacului Como ori chiar jucându-se în patul stăpânului. Un porcuşor norocos, putem spune… cu un pic de invidie!

Bo Obama

(stăpân: Barack Obama)

De când a fost adoptat de familia preşe-dintelui american, micul patruped din rasa portughez-de-apă a devenit răsfăţatul presei. Este imaginea unei jucării, iar mutriţa lui simpatică apare pe numeroase accesorii canine.

Kitty Purry

(stăpână: Katy Perry)

V-aţi întrebat ce poate fi mai important pentru Katy Perry în afară de melodiile ei? Ei bine, pisica Kitty Purry. Conform declaraţiilor vedetei, felina i-a fost starului american un confident de nădejde, ajutând-o să depăşească cele mai grele momente. După divorţul de Russell Brand, Katy a angajat un psiholog atât pentru Kitty Purry, cât şi pentru Krusty The Cat, cele două pisici ale ei, îngrijorată fiind de comportamentul ciudat al felinelor. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus