Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Anna Lesko despre relatia cu Elan Schwartzenberg

Anna Lesko despre relatia cu Elan Schwartzenberg

STORY: De o saptamana, esti pe prima pagina a ziarelor datorita presupusei relatii cu Elan Schwartzenberg. Este adevarat ca formati un cuplu?

ANNA LESKO: Ma cunosc cu Elan de multa vreme, suntem liberi amandoi, majori si vaccinati, fara obligatii, dar de la doua mese si o intalnire intamplatoare in Israel este cale lunga pana la o relatie adevarata. Ne stim de multi ani, avem acelasi cerc de prieteni, am fost si vecini, dar eram angrenati fiecare intr-o alta relatie. Acum nu pot povesti multe despre asta, deoarece ne descoperim reciproc, suntem foarte la inceput. Testam cu grija urmatorul pas.

STORY: S-a scris cum ca ai fi asteptat de mult momentul in care Elan va fi un barbat liber. Chiar si Mihaela Radulescu facea, la un moment dat, referire la acest aspect. Te simti cu ceva vinovata?

ANNA LESKO: Niciodata. Elan, la intalnirile noastre cu prietenii, nu m-a privit ca pe o femeie si nici eu pe el ca pe un barbat. Pur si simplu, din pura coincidenta ne-am intersectat si ne-am uitat in stanga, in dreapta, nu era nimeni, nu mai eram angrenati in nicio relatie, eram doar noi doi. Pe Mihaela Radulescu o respect foarte tare, nu m-am certat cu ea niciodata, ba chiar m-a invitat de mai multe ori la ea in emisiune si o admir foarte mult.

STORY: Avand in vedere situatia financiara a lui Elan, lumea e tentata sa creada ca a primat un alt scop in formarea acestei relatii…

Citeste mai multe despre Anna Lesko in revista STORY din 13-28.04.09.

ANNA LESKO: Nu am nevoie de un sponsor, castig din muzica mai mult decat multi capi de familie, am casa mea, masina mea si ma pot intretine singura. Ii multumesc pe aceasta cale lui Irinel (n.r. – Columbeanu) care nu mi-a dat peste, m-a invatat sa prind peste, iar astazi sunt total independenta financiar. Ma pot intretine singura in totalitate. Apoi, profesional vorbind, am mai multe invitatii la concerte decat pot onora. Pictura este un mod de relaxare si sper sa avansez in acest domeniu. Imi creez garderoba cu mare placere si castig mai multi bani decat consum.

  • Afla ultimele stiri despre vedete pe site-ul www.story.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus