Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Anna Paquin si Stephen Moyer s-au casatorit

Anna Paquin si Stephen Moyer s-au casatorit

Seria vedetelor care se casatoresc fara fi anuntat data nuntii continua. In weekend, Anna Paquin si Stephen Moyer, cunoscuti pentru rolurile din serialul „True Blood”, s-au casatorit in Malibu, informeaza UsMagazine.com. La ceremonia de sambata, 21 august 2010, au participat, printre altii, actorii Elijah Wood, Carrie Preston si Michael Emerson.

Anna Paquin, in varsta de 28 de ani, si Stephen Moyer, 40 de ani, si-au anuntat logodna in august 2009, relatia lor infiripandu-se pe platourile de filmare, la cateva luni de la inceperea filmarilor pentru serialul „True Blood”, in 2008. Si in serial, cei doi formeaza un cuplu.

  • Anna Paquin a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar in filmul „Pianul” (1993). Actrita canadiana este cunoscuta si pentru prestatiile din „Jane Eyre” (1996), „Amistad” (1997) si trilogia „X-men”, unde joaca rolul personajului Rogue.
  • Stephen Moyer este un actor englez, devenit celebru gratie rolului din serialul „True Blood”, produs de HBO. Actorul britanic are doi copii din relatiile anterioare – Billy, in varsta de 10 ani, si Lilac, in varsta de opt ani.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus