Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Anna Paquin si Stephen Moyer s-au logodit

Anna Paquin si Stephen Moyer s-au logodit

Anna Paquin si Stephen Moyer au confirmat pentru revista People ca s-au logodit. Oficial, cei doi actori sunt impreuna din februarie 2009, dar s-au indragostit inca de cand s-au cunoscut la auditiile pentru serialul „True Blood”. Aici, Anna interpreteaza rolul unei tinere cu puteri telepate, care se indragosteste de un vampir, interpretat de Stephen Moyer.

Serialul se bucura de mare succes, fiind cea mai urmarita productie HBO din ultimii doi ani. In plus, rolul i-a adus Annei Paquin un premiu Globul de Aur 2009 pentru Cea mai bun actrita intr-un serial-drama. Actrita neo-zeelandeza, acum in varsta de 27 de ani, a mai fost recompensata cu un premiu Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol secundar, in 1993, pentru rolul din „The Piano”, cand avea doar 11 ani.

Stephen Moyer este cu 12 ani mai in varsta decat Anna Paquin si are doi copii din relatii anterioare – un fiu, Billy, de 9 ani si o fiica, Lilac, de 7 ani. Atat el, cat si Anna, sunt prezente discrete in lumea vedetelor, cei doi aparand rareori la evenimente mondene care nu au legatura cu promovarea filmelor lor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus