Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Ascensiunea lui Kate Middleton

Ascensiunea lui Kate Middleton

Kate Middleton s-a născut la data de 9 ianuarie 1982, fiind fiica unui pilot şi a unei stewardese. Kate are un frate şi o soră, James şi Pippa si provine dintr-o familie muncitoare de mineri şi constructori. Bunica din partea mamei, Dorothy Goldsmith, a fost prima din familia ei care a încercat să îmbunătăţească statutul social şi economic al familiei. Ea şi-a îndemnat copiii să ţintească cât mai sus şi, ca rezultat, mama lui Kate a devenit insotitoare de zbor, o slujbă foarte rânvită la acea vreme. Aşa s-au cunoscut părinţii lui Kate.

Pâna la naşterea frumoasei Kate, mama ei deja căuta metode noi pentru a urca pe scara socială. În 1987, ea a fondat propria ei companie de produse pentru petreceri, cu ambiţia de a-şi trimite copiii la şcoli private. Afacerea a fost un succes mare care a transformat familia Middleton într-una multi-milionară. Ca rezultat al acestei afaceri, copiii nu au dus lipsuri.

Kate  a studiat în cadrul unor şcoli cum ar fi St. Andrew’s Prep School, Down House şi Marlborough College. Dar timpul petrecut la internat nu a trecut fără conflicte. LA 13 ani, Kate a plecat de la Down house deoarece era mereu agresată de colegii ei. În prima ei zi la Malborough, băieţii au oferit note fetelor de acolo bazate pe frumuseţe şi personalitate şi Kate a primit nota 2 din 10. Acest lucru nu a împiedicat-o să fie un elev model.

În 2001, Kate a devenit studentă a Universităţii St. Andrews din Scoţia şi a fost prima din familia ei care a urmat cursurile unei facultati. Când era în primul an de universitate, camera ei de cămin era în aceeaşi clădire cu cea a Prinţului William. Având şi câteva cursuri comune, cei doi au devenit prieteni. Dar chiar dacă luau frecvent micul dejun împreună şi mergeau împreună spre cursuri, cei doi nu erau interesaţi de o relaţie amoroasă la acea vreme.  Kate avea o relaţie cu Rupert Finch iar William era procupat de imaginea sa în presă şi de adaptarea în noua lui şcoală. Dar în 2002, Kate şi-a făcut apariţia la o strângere de fonduri din lumea modei cu o rochie sumară şi foarte provocatoare. William, prezent şi el eveniment, a devenit interesat de Kate ca şi femeie. El a încercat să o cucerească de superba Kate care, fiind încă într-o relaţie cu Finch, l-a refuzat pe viitorul rege.

La sfârşitul anului 2002, prietenul frumoasei Kate a absolvit facultatea şi din motive de distanţă, cei doi s-au despărţit. Kate şi-a început relaţia amoroasă cu prinţul William în anul 2003 iar pe 29 aprilie 2011, cei doi s-au căsătorit la Londra. Pe 22 iulie 2013, Kate a născut un băieţel superb pe numele George Alexander Louis, care este la momentul actual al treilea pretendent al tronului regal britanic.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus