Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Sondajul a urmarit sa stabileasca care sunt cele mai frumoase 50 de femei din ultimii 50 de ani, iar Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie. In ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde si doar o singura roscata – actrita Rita Hayworth, scrie dailymail.co.uk, care a prezentat rezultatele sondajului.

Pe primele 10 pozitii din top se afla Audrey Hepburn, o celebra bruneta, urmata de trei femei blonde: printesa Diana, Grace Kelly si Brigitte Bardot. Femeile brunete domina clasamentul, in primele 10 pozitii fiind 4 brunete celebre: Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones, fara a o ma pune la socoteala pe Audrey Hepburn.

De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se afla actrita si fotomodelul britanic Kelly Brook, actrita americana Mila Kunis, sotia celui de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy – Jackie Kennedy, creatoarea de moda Victoria Beckham si prezentatoarea TV Alexa Chung.

In ceea ce priveste femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe printesa Diana ca fiind cea mai frumoasa. In top se mai afla si fotomodelul britanic Kate Moss, precum si actritele Charlize Theron si Scarlett Johannson.


Lasă un răspuns

Sus