Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Sondajul a urmarit sa stabileasca care sunt cele mai frumoase 50 de femei din ultimii 50 de ani, iar Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie. In ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde si doar o singura roscata – actrita Rita Hayworth, scrie dailymail.co.uk, care a prezentat rezultatele sondajului.

Pe primele 10 pozitii din top se afla Audrey Hepburn, o celebra bruneta, urmata de trei femei blonde: printesa Diana, Grace Kelly si Brigitte Bardot. Femeile brunete domina clasamentul, in primele 10 pozitii fiind 4 brunete celebre: Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie si Catherine Zeta-Jones, fara a o ma pune la socoteala pe Audrey Hepburn.

De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se afla actrita si fotomodelul britanic Kelly Brook, actrita americana Mila Kunis, sotia celui de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy – Jackie Kennedy, creatoarea de moda Victoria Beckham si prezentatoarea TV Alexa Chung.

In ceea ce priveste femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe printesa Diana ca fiind cea mai frumoasa. In top se mai afla si fotomodelul britanic Kate Moss, precum si actritele Charlize Theron si Scarlett Johannson.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus