Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Autobiografia lui Demi Moore va aparea in 2010

Autobiografia lui Demi Moore va aparea in 2010

Actrita Demi Moore va lansa o carte autobiografica in anul 2012. Editura americana HarperCollins a anuntat ca a achizitionat manuscrisul vedetei si intentioneaza sa il publice in cursul anului 2012. Cartea nu are inca un titlu, dar se stie ca va acoperi atat viata privata a actritei americane, cat si cariera ei.

Se zvoneste ca cei de la HarperCollins au fost de acord sa plateasca doua milioane de dolari pentru memoriile lui Demi Moore. Actrita in varsta de 47 de ani a avut o copilarie dificila, reprezentantii editurii dezvaluind ca firul narativ va fi incadrat de relatia complicata cu mama ei, Virginia King.

Pana la varsta de 14 ani, Demi a locuit in 30 de locuri diferite, la 16 ani a renuntat la liceu, iar doi ani mai tarziu s-a casatorit cu rockerul Freddy Moore. Dupa divort, l-a cunoscut pe actorul Emilio Estevez, cu care a avut o logodna scurta. A urmat casatoria cu Bruce Willis, cu care are trei copii. Casnicia lor s-a terminat cu un divort, in prezent actrita fiind casatorita cu mult mai tanarul Ashton Kutcher (32 ani).

In anii ’90, Demi Moore era cea mai bine platita actrita de la Hollywood, iar fotografiile ei din revista Vanity Fair, in care aparea gravida si dezbracata, au starnit polemici aprinse.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus