Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Avanpremiera Galei Gopo 2010

Avanpremiera Galei Gopo 2010

  • Vezi video de la Avanpremiera Galei GOPO!

Evenimenul, unicul de acest gen din Romania, doreste sa puna accent pe importanta unei tinute de „red carpet”. In alte tari, astfel de intalniri in care vedetele au mana libera in a-si alege rochii semnate de designeri importanti sunt frecvente. Si la noi, vedetele s-au distrat in voie la evenimentul marca stiletto.ro. Astfel, actritele nominalizate la Gopo 2010 sau cele care doar vor decerna un premiu s-au plimbat printre tinutele propuse de designeri, dornice sa probeze cat mai multe rochii pentru a o gasi pe cea perfecta.

Optiunile au fost destule, aproximativ 20 de creatori de rochii, bijuterii sau pantofi expunandu-si printre stative si decoruri glamour propunerile pentru covorul rosu al premiilor Gopo. Designerii au asteptat ca tinutele lor sa fie pe placul actritelor, iar ele au acceptat incantate joaca de-a probatul. Atunci cand rochia perfecta era gasita, atat designerul, cat si vedeta isi declarau misiunea indeplinita.

La eveniment au participat designeri precum: Maria Lucia Hohan, Wilhelmina Arz, Cristian Samfira, Diana Enciu, Mihai Albu, Elena Perseil, Kristina Dragomir sau Iris Serban, si numeroase vedete, printre care: Maria Dinulescu, Tania Budi, Medeea Marinescu, Ana Ularu, Delia Pusca si Ada Condeescu.

Designerul Mihai Albu a venit la Avanpremiera Galei Gopo 2010 cu pantofi din noua lui colectie de primavara-vara, cu toc foarte inalt si cu aplicatii colorate. Cel mai spectaculos model a fost o pereche de pantofi cu platforma imensa si flori aplicate de jur-imprejur.

Maria Lucia Hohan si-a prezentat rochiile simple, dar elegante si vaporoase, tipice brandului personal, accesorizate cu curele sau bretele din piele. Rochiile au fost apreciate pentru lungimea lor, cromatica pastelata si materialele suave din care au fost confectionate.

Wilhelmina Arz a adus la eveniment rochii din cea mai recenta colectie a ei, intitulata „Fragile”, si o rochie spectaculoasa tip balon, care a fost purtata de Geanina Corondan la Eurovision. Tinutele ei au fost indraznete, decoltate, scurte sau midi, dar si foarte elegante, ideale pentru un covorul rosu.

  • Ceremonia de decernare a premiile Gopo 2010 va avea loc pe 29 martie 2010, la Palatul Parlamentului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus