Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Beyonce in pragul divortului

Beyonce in pragul divortului

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, locuiesc in hoteluri separate in timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", care, potrivit presei americane, ar putea fi anulat in curand, iar zvonuri despre iminenta divortului intre cei doi au inceput sa apara tot mai des in presa internationala.

Beyonce, in varsta de 32 de ani, si Jay-Z, in varsta de 44 de ani, au de mai multa vreme probleme conjugale, probleme pe care nici unul din cei doi nu a incercat sa le ascunda, fapt care ar putea culmina cu incheierea prematura a acestui turneu mondial, considerat "o extravaganta", care a costat 100 milioane de dolari.

Beyonce si Jay-Z, care au cantat impreuna Los Angeles si la alte doua concerte la San Francisco, pe 5 si 6 august. Turneul mondial "On The Run" se va incheia cu doua reprezentatii la Paris, pe 12 si 13 septembrie, asta in cazul in care turneul nu o sa fie suspendat. Se crede ca managerii voiau chiar sa dea publicitatii o declaratie de presa, insa Beyonce si Jay-Z s-au opus, intrucat nu au reusit sa se puna de acord in legatura cu frazele care ar fi trebuit sa fie incluse in acea declaratie comuna.

Cert este ca scandalul este public, iar lucrurile sunt foarte tensionate intre cei doi. Una dintre problemele din casnicia celor doi artisti este cauzata de personalitatea lui Jay-Z, care doreste sa aiba totul sub control.

Jay-Z are o avere estimata la peste 550 milioane de dolari, iar Beyonce are o avere de circa 300 milioane de dolari. Potrivit aceleiasi surse, cei doi cantareti nu au incheiat un acord prenuptial. Totodata, alte surse au declarat pentru MailOnline ca rapperul american vrea cu disperare sa isi salveze casnicia si intentioneaza sa plece cu sotia lui intr-o vacanta de cinci saptamani, inainte de ultimele doua concerte programate in turneul mondial "On The Run".

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee – trei ca membra a grupului Destiny’s Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers – Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008). Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Cei doi formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus