Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Beyonce provoaca controverse la nivel inalt

Beyonce provoaca controverse la nivel inalt

Se pare că ultimul album al lui Beyonce, „visual album”, nu este atât de grozav de vreme ce a reuşit să provoace nemulţumire în rândul unui număr foarte mare de oameni. Melodia „XO” a cântăreţei conţine o secvenţă audio cu ulima transmisie de la bordul navetei Challenger, care a explodat în 1986, la scurt timp după ce a fost lansată în spaţiu. În urma accidentului, toţi cei 7 membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa.

Controlorii de zbor analizează foarte atent siuaţia. Este vorba în mod evident de o malfuncţiune majoră” este ultima transmisie a comandantului navetei Challenger, Dick Scobee. Văduva acestuia, împreună cu ceilalţi membri ai familiilor celorlalţi 6 membri ai zborului, alături de actualii angajaţi NASA îi cer divei să elimine secvenţa audio din melodia sa.

Să incluzi un clip audio de această natură într-o astfel de melodie batjocoreşte severitatea evenimentelor şi pierderea pe care aceste ultime cuvinte o reprezintă” a declarat Keith Cowing, un fost angajat NASA.

Accidentul Challenger este o parte importantă a istoriei noastre; un eveniment tragic care ne aminteşte că explorarea spaţiului este riscantă şi nu trebuie trivializată” a declarat Laura B. Worley, secretar de presă al NASA.
Beyonce nu a rămas indifirentă în faţa criticilor şi a făcut la rândul său o declaraţie publică.

Inima mea este alături de familiile celor care au decedat în urma accidentului Challenger. Melodia „XO” a fost înregisrată cu intenţia sinceră de a-i ajuta pe cei care i-au pierdut pe cei dragi şi să ne amintească de faptul că accidente se pot întâmpla în orice clipă şi că trebuie să iubim şi să ne bucurăm de viaţă alături de cei dragi. Textieri au inclus secvenţa audio în semn de omagiu echipei de pe Challenger şi muncii lor cu speranţa că nu vor fi uitaţi niciodată.

Tu ce părere ai despre includerea acestei transmisii în melodia lui Beyonce, eşti de accord că trivializează evenimentul tragic din 1986? Ascultă melodia mai jos şi spune-ne ce părere ai!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus