Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Bianca, batuta de Catalin Botezatu

Bianca, batuta de Catalin Botezatu

Destramarea relatiei dintre Bianca Dragusanu si creatorul de moda Catalin Botezatu este de departe cea mai mediatizata despartire din lumea mondena romaneasca. Desi s-a dorit a fi o despartire pe cale amiabila, totul a degenerat intr-un scandal specific romanesc. Fosta blonda a lui Bote a recunoscut in cadrul emisiunii lui Dan Capatos ca a fost agresata de fostul ei iubit. Totul s-a intamplat duminica seara, cand Catalin a intrat in casa ei, reprosandu-i toate aparitiile controversate din ultima vreme.

Bataie rupta din Rai …

Catalin Botezatu a fost foarte enervat de toate zvonurile din presa, prin care Bianca era asociata cu fotbalistul Adrian Cristea. Ceea ce a pus capac a fost un filmulet in care Bianca apare dansand provocator si topless in poala unui barbat.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

„L-au enervat aparitiile mele din ultima perioada in presa. A intrat in casa la 1 noaptea. Are chei de la apartamentul unde stau. A venit furios, mi-a aruncat un teanc de ziare in fata si mi-a reprosat tot felul de lucruri. Vorbea in general despre faptul ca eu am distrus nu doar imaginea mea, ci si pe a lui. Mi-a dat doua palme si a dat cu mine de usa”, a declarat Bianca Dragusanu la emisiunea prezentata de Dan Capatos.

Din spusele lui Dan Capatos, se pare ca Botezatu a confimat fara retinere incidentul. Ca si cum ar fi regretat ceea ce a facut, a doua zi dupa „corectie”, Catalin si-a vizitat fosta iubita pentru a vedea cum se simte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus