Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Bianca Ionita si Dani Pena: In aceeasi echipa din iunie

Bianca Ionita si Dani Pena: In aceeasi echipa din iunie

Bianca Ioniță, prezentatoarea știrilor Kanal D din după-amiezile de weekend, și Daniel Pena, iubitul ei, sunt împreună de patru ani, iar luna iunie va fi prima din căsnicia lor. Pentru ei, tot ce contează este momentul și-l trăiesc cu intensitate.

Chiar dacă pentru acest interviu i-am prins în febra pregătirilor pentru marele eveniment din viața lor, nunta, au fost numai zâmbet. Întâlnirea noastră a fost animată de micul buldog francez pe nume Unu.

A fost dragoste la prima vedere?

Bianca: Ne-am cunoscut într-o zi de iulie, când eu duceam mașina prietenei mele în service-ul de care se ocupa el. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar sigur a fost atracție reciprocă.

Dani: Totul a decurs natural între noi, nu cred în dragoste la prima vedere și mă bucur că s-a întâmplat așa.

Cererea în căsătorie în noaptea de revelion a fost clasică?

Bianca: Cererea nu a fost deloc clasică, totul s-a întâmplat mult prea repede. Între două „tiribombe“, el a venit la mine cu o cutiuță albă și mi-a pus întrebarea magică, la care eu am răspuns cu o întrebare, deși știu că nu e politicos: „Ești sigur? Sigur? Sigur?“ și „Da!“ Recunosc ca m-a surprins.

Dani: Am plănuit de ceva timp să fac acest gest; ce-i drept, emoțiile momentului m-au copleșit.

Te-ai ocupat singură de organizarea nunții. Care e tema? Cum trebuie să arate nunta ca-n povești?

Bianca: Pregătirile au decurs bine, liniștit din ianuarie până în mai. În mai, am întâmpinat mici probleme, dar toate s-au rezolvat. Nu am avut o temă a nunții, am vrut doar să ne distrăm alături de prietenii noștri.

Dani: Am lăsat-o pe Bianca să se ocupe de toate detaliile acestui eveniment pentru că este foarte pricepută. Acolo unde a ținut de implicarea unui bărbat, am participat și eu.

Veți respecta obiceiurile? De ce nu aveți dulciuri în meniu?

Bianca: Am respectat doar anumite obiceiuri, deși amândoi suntem tradiționaliști. Avem un bar de fructe și minitortul, pentru că știm amândoi că zahărul face rău organismului.

Dani: Obiceiurile țin de oameni și regiunile din care provin, e o chestiune de alegere dacă vrei sau nu să respecți toate tradițiile posibile legate de nuntă. Noi am ales să respectăm doar câteva dintre ele, pe cele esențiale. Cât despre dulciuri, niciodată nu am fost înnebunit după ele și nici n-am vrut să ne îngrășăm nuntașii. (zâmbește)

Unde mergeți în luna de miere?

Bianca: Luna de miere ne-am gândit să ne-o dedicăm exclusiv nouă. Nu ne-am hotărât exact unde anume vom pleca, dar promitem să vă trimitem vederi de acolo.

Dani: Vrem undeva într-un loc unde să fie cald și doar să stăm la soare și în apă. Nu vrem să vizităm ceva.

Ce compromis n-ați putea face în căsnicie?

Bianca: În căsnicie, sunt anumite momente în care trebuie să lași de la tine, să-l susții pe celălalt, dar asta înseamnă echilibrul într-un cuplu.

Dani: Nu cred că se pune problema de compromisuri majore. Așa cum ne-am înțeles și ne-am susținut patru ani înainte de acest pas important, cred că vom reuși să ne completăm și să ne susținem reciproc mulți ani de acum încolo.

Ce pasiuni împărtășiți? Ce pasiuni vă fac total diferiți?

Bianca: Avem un mic impediment în pasiunea comună pentru fotbal pentru că ținem cu echipe diferite. Chiar dacă ne șicanăm uneori pe acest subiect, reușim să ne distrăm până la final.

Dani: Ne place să ne uităm împreună la filme și la meciuri de fotbal.

Cum vă împăcați când vă certați?

Bianca: La fel cum ne certăm ne și împăcăm, adică lăsăm să treacă cinci minute și gata. Câteodată el e mai răbdător, altă dată eu și tot așa.

Dani: Ne certăm prea rar și „supărarea“ ne trece instantaneu.

Cine pregătește masa?

Bianca: La noi în casă nu cântă nici găina, nici cocoșul, latră câinele. (râde) În bucătărie, recunosc, sunt mai îndemânatică decât Dani.

Dani: Câinele. El „decide“ exact ce facem noi sau ce am vrea să facem. La bucătărie, Bianca, fiindcă eu habar nu am. Chiar ieri seară am ars o pizza congelată. A cam râs de mine când a venit acasă și mirosea a ars.

Cum arată ziua perfectă?

Bianca: Ziua perfectă se petrece la filme, stând în vârful patului fără să facem altceva.

Dani: Ne mai place să petrecem timpul în parc, cu Unu, câinele nostru.

Într-o zi obișnuită, cât timp găsiți doar pentru voi?

Bianca: Având în vedere că el este la serviciu opt ore, de la 17 până ce adormim suntem doar noi, e timpul nostru.

Dani: Câteva ore ziua și restul nopții. (zâmbește)

Bianca, tu ai fi dorit mai întâi copii, iar el a vrut nunta. A câștigat el?

Bianca: Era un fel de a spune. Eu îmi doresc copil de la 20 de ani. Instinctul matern vine de la sine, iar de când sunt cu Dani, simt că el va fi tatăl copiilor mei și abia așteptăm să se întâmple.

Ce anume din mariajul anterior nu vei repeta?

Bianca: Având în vedere că aveam 21 de ani și totul s-a întâmplat pe repede-înainte, nu am avut de învățat mai nimic, decât faptul că trebuie să ai răbdare și să cunoști omul de lângă tine înainte de a semna un act. Oricum, nici cu actul în mână nu e ceva sigur, așa că trăim în prezent și atât.

Credeți în căsătorie pe viață?

Bianca: Cred în prezent și în toate valențele lui.

Dani: Credem în ce simțim acum. Nu gândim pentru viitor, fiindcă nu-l cunoaștem și nu avem de ce să facem asta. Pentru noi, contează momentul.

Ce moto are fiecare?

Bianca: Iubește în moment și momentul!

Dani: Trăiește acum!

Articol preluat din ediția de iunie 2014 a revistei Femeia.

Autor: Lidia Năstase

Sursa foto: Adi Stoicoviciu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus