Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Biletele pentru concertul Bad Boys Blue au fost suplimentate

Biletele pentru concertul Bad Boys Blue au fost suplimentate

Tichetele pentru evenimentul euro disco care va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, la trupa germana Bad Boys Blue, la cele doua categorii de bilete, au fost deja epuizate. Acestea au fost vandute in doar cateva saptamani de la anuntarea concertului. De aceea, organizatorii s-au gandit sa suplimenteze locurile, insa de aceasta data, cu un numar restrans de tichete.

Preturile sunt de 250 de lei si respectiv 100 de lei.

Concertul va fi urmat si de o petrecere disco in stilul anilor ’80, timp in care, te vei putea delecta cu cele mai frumoase hituri ale acestei perioade.

Pentru acest concert au fost sunt puse in vanzare patru categorii de bilete: VIP – 250 de lei (cuprinde intalnirea si fotografia cu artistul, CD si afis cu autograf), categoria I – 200 de lei, categoria II – 150 de lei, categoria III – 100 de lei.

Biletele le poti achizitiona prin intermediul agentiei Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center, librariile Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe.

  • Daca ti-e mai comod sa comanzi biletul online atunci o poti face pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro si myticket.ro.
     

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus