Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Bon Jovi, surpriza remarcabila pentru o fana

Bon Jovi, surpriza remarcabila pentru o fana

O fană din Australia a lui Bon Jovi şi-a văzut visul împlinit în acest week-end, când a fost condusă la altar de către celebrul cântăreţ. Deşi acesta nu a contactat-o pentru a-i confirma prezenţa, probabil pentru a evita apariţia presei, Bon Jovi a apărut la capelă la timp pentru a participa la casatorie.

Încă din luna august, femeia i-a transmis starului mesaje publice pe contul de Twitter şi chiar şi printr-o petiţie online. Data la care aceasta şi-a stabilit nunta, într-o capelă din las Vegas, coincidea cu data în care Bon Jovi urma să cânte în aceeaşi locaţie în cadrul unui turneu. Pe măsură ce timpul se scurgea, deşi nu a primit nici un răspuns din partea idolului său, femeia a continuat să îi lase mesaje lui Jon.

Rugăminţile stăruitoare ale fanei sale l-au înduioşat pe artist, care a apărut înainte de nuntă la capelă şi a condus-o la altar pe fana sa din Australia. Capela în care a avut loc ceremonia este aceeaşi în care starul rock s-a căsătorit în urmă cu 24 de ani cu soţia sa, Dorothea.

După fericitul eveniment, Bon Jovi a postat o fotografie pe contul său de Twitter însoţită de un comentariu în care le urează celor doi, Branka şi Gonzalo, o căsnicie fericită. La rândul ei, femeia a transmis şi ea un mesaj de mulţumire.

  • Biografia neautorizata a trupei Bon Jovi

”Ai făcut mai mult decât să imi împlineşti un vis. Mi-ai schimbat viaţa pentru totdeauna. Eşti un om minunat cu o inimă generoasă”, a fost mesajul fericitei mirese. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus