Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Brad Pitt intra in politica?

Brad Pitt intra in politica?

Se pare ca actorul Brad Pitt vrea sa faca o schimbare majora in cariera lui si sa renunte platourile de filmare in favoarea politicii. Jurnalistul de investigatie american Ian Halperin asigura ca actorul are deja o strategie pe termen lung in ceea ce priveste noua lui cariera.

O sursa a declarat pentru blogul lui Halperin ca Brad Pitt este interesat de politica de multa vreme, mai ales prin prisma faptului ca ajuta numeroase persoane cu probleme prin activitatile sale filantropice. Sursa explica decizia actorului prin faptul ca el considera ca nu mai are ce sa faca la Hollywood si ca il asteapta mult mai multe provocari in domeniul politic, tinand cont de ultimii ani pe care i-a traversat lumea.

Primul gand al lui Brad Pitt este sa candideze pentru un loc in Senatul american, iar apoi isi va incerca norocul chiar si la alegerile prezidentiale din 2016. In ceea ce proveste iesirea din criza, sursa lui Ian Halperin sustine ca actorul american isi doreste sa legalizeze marijuana, masura care in opinia lui ar aduce la bugetul de stat la fel de multi bani ca si internetul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus