Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat un contract prenuptial

Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat un contract prenuptial

Surse bine informate sustin ca Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi semnat un contract prenuptial in care este prevazut ca, in caz de divort, actorul va ramane cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui isi va pastra bunurile in valoare de 106 milioane de euro.

Contractul de 101 pagini are prevederi stricte legate de custodia comuna pentru cei sase copii pe care ii cresc impreuna.

"Angelina a fost intotdeauna un pic rezervata in legatura cu un contract prenuptial, dar Brad a convins-o ca este spre binele tuturor. El este o persoana romantica, dar si foarte practica si, data fiind averea lor de 236 de milioane de euro, cei sase copii si proprietatile lor din toata lumea, contractul are cu siguranta rost", a declarat o sursa citata de publicatia Grazia din Marea Britanie.

Cei doi ar intentiona sa se casatoreasca de Craciun in Hawaii, locul preferat al mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, care a incetat din viata in 2007, din cauza unui cancer ovarian. Ceremonia va fi urmata de o petrecere in familie, la domeniul pe care cuplul il detine in Franta, Chateau Miraval. Aceste detalii infirma zvonurile care lasau sa se inteleaga ca cei doi s-ar fi casatorit deja, in secret.

"Hawaii inseamna ca mama ei poate face parte dintr-o ceremonie restransa, pe plaja ei preferata. Va urma o petrecere in Franta, a carei tema va fi iarna, alaturi de familie si prieteni", potrivit aceleiasi surse.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Anul trecut, in luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus