Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Vedete > Brad Pitt şi Angelina Jolie, probleme în paradis

Brad Pitt şi Angelina Jolie, probleme în paradis

Un prieten apropiat al actorului Brad Pitt a declarat, citat de cotidianul britanic Daily Mail, că acesta nu o mai iubeşte pe logodnica sa, Angelina Jolie, dar că nu poate renunţa la relaţia cu aceasta din cauza celor şase copii pe care cei doi îi cresc împreună.

Ron Bard este un bun amic a lui Brad Pitt şi îl cunoaşte pe acesta din 2004, fiind în preajma lui de pe vremea în care era căsătorit cu Jennifer Aniston. Ron Bard susţine că a prevăzut relaţia dintre Pitt şi Angelina, în perioada în care cei doi filmau pentru pelicula "Mr & Mrs Smith", şi că l-ar fi atenţionat atunci pe actor că "va întâlni pe cineva care îi va schimba complet viaţa". În 2005, Brad Pitt a părăsit-o pe Aniston şi a început o relaţia cu partenera sa din film. Tot Ron Bard (54 de ani) susţine acum că Brad Pitt nu o mai iubeşte pe Angelina Jolie, dar că actorul din "Troia" se simte obligat că continue relaţia pentru binele copiilor.
 
"Când eşti o vedetă atât de mare şi renunţi la o femeie precum Jennifer Aniston, lumea te va critica mulţi ani. Iar acum să părăseşti şase copii? Ce va spune lumea? Eşti blocat…", a spus Ron Bard.

Întrebat dacă el crede că cei doi se mai iubesc, Bard a răspuns: "În final, nu contează dacă Pitt este îndrăgostit sau nu. El este un bărbat care şi-a luat un angajament faţă de şase copii şi care doreşte să-şi respecte angajamentul asumat. Dacă o iubeşte sau nu, asta este o altă poveste. Brad este tipul de bărbat care îşi găseşte fericirea în sufletul lui. Face ce crede el că trebuie să facă. Este un bărbat adevărat".

Ron Bard susţine ca Angelina Jolie este foarte inteligentă şi îşi iubeşte copiii mai mult decât relaţia cu Brad. "Angelina Jolie este o persoană care are abilităţi speciale şi că cei doi îşi doresc cel puţin un alt copil. Eu cred că vor ajunge la nouă copii", spune acesta.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus